Evernote for studenter

< Forrige / Neste >

Evernote for studenter

Seks måter studenter kan bruke Evernote på

Ta et bilde av en skisse på en whiteboard

Evernote er et flott verktøy for studenter. Enten du tar en bachelor i robotikk eller en doktorgrad i antropologi, så kan Evernote gjøre det enkelt å organisere notater og oppgaver så du raskt finner det du leter etter. I tillegg får kvalifiserte studenter 50 % rabatt på Evernote Personal.

1. Organiser notater i notatbøker

En bunke notatbøker

Bruk Evernote som en digital perm der du legger alle notater, skoleinfo, timeplaner og alt annet du samler opp gjennom semesteret. Begynn med å lage en notatbokstruktur slik at du organiserer lignende notater sammen. Lag separate notatbøker for hvert fag. Ha notater fra alle forelesninger, oppgaver og gruppeprosjekter i samme notatbok.

Animasjon av kursnotatbøker opprettet

PROFFTIPS

Flere notatbøker kan grupperes sammen i notatbokstabler slik at du er organisert. Opprett en stabel for hvert semester og legg til individuelle notatbøker.

2. Skann og søk i håndskrevne notater

Bruk telefonen din som skanner

Bruk Evernote-kameraet på telefonen din til å ta bilder av whiteboards og dokumenter som blir delt ut.

En dame med forstørrelsesgladd for å indikere søk

Evernote kjører bildene gjennom en prosess der tegn blir kjent igjen slik at håndskrevne ord blir søkbare.

Skannet whiteboardnotat med søkeresultater

PROFFTIPS

Bruk penneverktøyet til å skrive for hånd eller tegne direkte i Evernote på telefon eller nettbrett. Bruk farge- og markeringsalternativene for å utheve eller forbedre.

3. Spill inn forelesninger og samtaler

Tilgjengelig på Evernote for Mac, Windows, Android og iPhone, iPad og iPod Touch

Spille inn en forelesning

Sørg for at du ikke går glipp av noe viktig. Når det er tillatt kan du bruke Evernote på telefon eller nettbrett til å spille inn forelesninger eller gruppediskusjoner som du kan legge ved de skrevne notatene.

Innspillingsverktøy i appen

PROFFTIPS

Husk mer ved å angi påminnelser så du husker å se gjennom notatene dine senere.

4. Tegn og skriv på PDF-er

Tilgjengelig på Evernote for Mac, Windows, Android og iPhone, iPad og iPod Touch

Markere en PDF

Med Evernote får du enkle verktøy slik at du kan legge til markeringer på PDFer. Fremhev viktige seksjoner i pensum og på oppgaveark. Legg til tekst, piler og andre former for å gi oppmerksomhet til det som er viktig.

Eksempelnotat med forhåndsvisning av pensum-PDF

PROFFTIPS

Bruk Evernote-kameraet på mobilen til å skanne skisser, utleverte ark og andre papirdokumenter som PDF-filer. På PC-en kan du lagre PDF-er og Office-dokumenter i Evernote sammen med relaterte notater.

EKSEMPELNOTAT: Se markert eksempel på pensum-PDF

5. Håndter oppgaver med gjøremålslister og påminnelser

Huke av ting på gjøremålslisten

Oppgaver, prosjekter, tidspunkter for møter med studiegruppa — noter ned alt i Evernote. Få tilgang til alt både på skolen og hjemme fra alle enheter der Evernote er installert.

PROFFTIPS

Del lister med andre som jobber på samme gruppe som deg. Gi alle redigeringstilgang så de kan huke av sine fullførte oppgaver på en delt liste.

Eksempelnotat: Se eksempelnotat for sjekkliste

6. Ha info om studentlivet og campus på samme sted.

Lagre nettsider fra nettleseren i Evernote

Lagre hele nettsider i Evernote med Web Clipper. Ha skjermdumper, bilder og viktig informasjon fra studentportalen i Evernote, sammen med andre relaterte notater. Lagre info om campus, foreninger og forelesninger som notater. Ha datoer for eventer, åpningstider for biblioteket, ukemenyer og info om evakuering i Evernote.

PROFFTIPS

Aktiver frakoblet notatboktilgang så notater du åpner jevnlig er tilgjengelig når du ikke har Internett-forbindelse.

Nøkkelord:

• studenter
  • tips
  • studentrabatt
  • ideer