Feilsøke notatsynkroniseringsfeil i iOS

< Forrige / Neste >

Feilsøke notatsynkroniseringsfeil i iOS

Hvis du opplever synkroniseringsfeil med et bestemt notat i Evernote for iOS, følg trinnene nedenfor.

1. Gjenopprett notatet ved å gjøre følgende:

1. Kopier og lim inn innholdet i det refererte notatet til et nytt notat
  2. Slett det refererte notatet ved å sveipe fra høyre til venstre og trykk deretter på papirkurvikonet.
  3. Gå til "Papirkurv"-notatboken nederst i notatboklisten og slett notatet derfra
  4. Synkroniser Evernote

2. Hvis det ikke fungerte, start enheten på nytt og synkroniser på nytt.

3. Om det fortsatt ikke fungerer, installer Evernote på nytt.

Før du installerer Evernote for iOS, må du sørge for å kopiere innholdet i usynkroniserte notater til et sted utenfor Evernote-appen. Usynkroniserte notater (notater merket med grønne hjørner) og bilder slettes når du installerer Evernote på nytt.

For å lagre usynkroniserte bilder fra Nye Evernote for iOS: Åpne bildet og trykk på Last ned-knappen (pil ned).

For å lagre usynkroniserte bilder fra eldre versjoner av Evernote for iOS:Trykk på Del-knappen (boks med pil opp) og velg Lagre bilde.

Følg deretter disse trinnene:

1. Fra startsiden, trykk på og hold inne Evernote-ikonet til det begynner å riste
  2. Trykk på X, deretter Slett
  3. Start iOS-enheten på nytt
  4. Last ned Evernote fra App Store

Hvis disse trinnene ikke løser problemet, kan du kontakte oss.

Nøkkelord:

• nsurl
  • ugyldig innhold
  • ios-feil
  • synkroniseringsfeil
  • kan ikke lagre notat
  • feilmelding
  • uventet nsurl-responstype
  • innholdet er ugyldig