Evernote for små bedrifter

< Forrige / Neste >

Evernote for små bedrifter

Seks måter Evernote kan brukes til å drive små bedrifter på

Evernote er et uvurderlig verktøy som gjør det enkelt å organisere alt bedriftsinnhold og gjøre det tilgjengelig for deg enten du er på kontoret eller ute i møter.

Bilde av en kafé

1. Organiser bedriftsinfo i separate notatbøker

Skjermbilde av notatbokliste

Bruk litt tid på å tenke gjennom oppsettet for Evernote-arbeidsområdene. For eksempel kan du ha en notatbok som inneholder alle oppskrifter som skal deles med nye ansatte under opplæring. Opprett en egen notatbok for viktige dokumenter som tillatelser og lisenser og en annen for informasjon om lønninger. Hvis du lager strukturer for måten du navngir og organiserer innholdet på, sparer du tid (og penger) på lang sikt.

2. Skann og lagre regninger, kvitteringer og visittkort

Bruk Evernote-kameraet på mobilen til å skanne regninger, kvitteringer og visittkort. Da kan du kaste papirversjonene og holde det ryddig på kontoret. Du kan enkelt kategorisere, merke og finne inntekt, utgifter og leverandører neste gang du skal kjøre lønn, levere selvangivelsen eller bestille mer varer.

PROFFTIPS

Bruk din unike Evernote e-postadresse til å lagre kvitteringer eller fakturaer direkte fra innboksen til Evernote.

3. Ta bilder av utstyr og serienummer

Skjermbilde av et notat med bilde av butikkting

Det er viktig for bedriftseiere å kunne beskytte eiendelene sine. Ta bilder av espressomaskinen og trakteren samt serienumrene så du alltid har informasjonen der.

PROFFTIPS

Du kan også ta bilder av varer som må fylles opp, spesielt hvis du må huske merke, størrelse eller smaker.

4. Lag et sentral sted der du kan ha ideer og markedsføringsverktøy

Skjermbilde av notatliste

Evernote er et bra arbeidsområde for å samle ideer, kampanjemateriell og tilbakemeldinger fra sosiale medier som kan hjelpe deg med å få bedriften til å vokse. Lag planer for å kommunisere med andre og skaffe nye kunder, som å holde åpen mikrofon. Ta bilder av menyer eller flygeblader for nye ideer til neste kampanje. Lagre Yelp-tilbakemeldinger for nye ideer til forbedring.

PROFFTIPS

Bruk Evernote Web Clipper til rakt og enkelt å lagre innhold fra nettsider til Evernote-kontoen.

5. Administrer daglige rutiner med sjekklister og påminnelser

Eksempelnotat med sjekkliste

Bruk sjekklister og påminnelser til å fremheve de ulike oppgavene som skal fullføres i løpet av dagen.

PROFFTIPS

Opprett en blank notatmal for disse daglige rutinene så hvert skift kan kopiere notatet og fylle det ut hver dag. Dette hjelper teamet ditt med å holde oversikt over alle oppgaver de har utført, det gir deg en logg over alt som gjøres i kafeen og gir hvert teammedlem en mulighet til å legge igjen notater når noe ekstra må gjøres.

6. Del notatbøker med teammedlemmer

Eksempelnotat med viktig husholdningsinfo

Del en notatbok som inneholder ukentlige oppdateringer på lagerbeholdning med leverandøren av kaffebønner for å forbedre effektivitet og kommunikasjon. Lagre informasjon om nyansettelser og kundedata i delte notatbøker så teammedlemmene holder seg oppdatert.

PROFFTIPS

Opprett et notat i hvert notatbok som blir Innholdsfortegnelse. Denne gir rask tilgang til notater som ofte åpnes i notatboken. Angi dette notatet med en påminnelse så det alltid ligger øverst i notatlisten.