Sett opp noen områder på tvers av bedriften

< Forrige / Neste >

Sett opp noen områder på tvers av bedriften

Bruk litt tid på å tenke gjennom oppsettet av Evernote-kontoen. Opprett noen områder på tvers av teamet, for eksempel "Ansatthåndbok" eller "Fordeler". Gi dem navn som vil passe på lang sikt, slik at navngivingen blir konsekvent.

Bruk områder og notater til å holde alt (og alle) organisert

Første steget i å samarbeide i Evernote Teams er å finne en logisk struktur for prosjektene. Opprett områder for å organisere en samling av relaterte notater og notatbøker som du og teamene dine vil bruke ofte.

Hvis du nettopp har begynt å bruke områder i Evernote, kan du lese Komme i gang med områder.

Slik organiserer og samarbeider du med områder

Her finner du noen effektive måter å organisere områder på, slik at alle i teamet raskt finner det de trenger.

Hver prosjekteier bør:

• administrere hvordan et delt område brukes
  • opprette og vedlikeholde prosjektnotater og notatbøker
  • velge navnekonvensjoner for notatene
  • legge til innhold som allerede er samlet

Be alle som vil bidra til området om å følge de bestemte navnekonvensjonene. Lær mer

Nøkkelord:

• evernote teams
  • evernote business