Lagre Post-it®-notater i Evernote

< Forrige / Neste >

Lagre Post-it®-notater i Evernote

iPhone
Post-it(r)-notatkamera på iPhone
Android
Post-it(r)-notatmodus på Android-telefon

Evernote-kameraet er designet for å forbedre og forvandle Post-it®-notatene til vakre, digitale kopier av notatene dine.

Lagre Post-it®-notater i Evernote på iOS og Android-anheter med kamera.

Slik lagrer du Post-it®-notater

Skriv tydelig på Post-it®-notater med alle typer penner. Følg deretter disse trinnene for å lagre notatene i Evernote:

1. Åpne Evernote-kameraet

• Android:

Nye Evernote for Android - Trykk på pil opp (^) i den grønne Nytt notat-knappen, og trykk deretter på Ta et bilde (eller trykk på det blå plusstegnet (+) ovenfor tastaturet i et åpent notat, og trykk deretter på Kamera).

Eldre versjon av Evernote for Android - Trykk på og hold inne plusstegnet (+) fra alle notater, notatbøker eller etikettlister, trykk deretter på Kamera (eller trykk på kamera i Evernote-widgeten).

• iPhone, iPad, and iPod Touch:

Nye Evernote for iOS - Trykk på pil opp (^) i den grønne Nytt notat-knappen, og trykk deretter på Ta et bilde (eller trykk på det blå plusstegnet (+) ovenfor tastaturet i et åpent notat, og trykk deretter på Kamera).

Eldre versjoner av Evernote for iOS - Trykk på Bilder (kamera)-knappen fra startsiden eller fra hvilket som helst åpent notat.

2. Ta bildet

Plasser Post-it®-notatet så det er inne i rammen og ta deretter bildet:

• iPod Touch og eldre iPhone- og iPad-modeller: Kameraet står på manuelt som standard. Trykk på bildeknappen for å ta et bilde.
  • Nyere iOS-enheter: Som standard starter kameraet i "auto-modus" og bilder tas automatisk. Trykk på det linjerte papirbildet øverst på skjermen for å bytte til manuell modus.
  • Nye Evernote for iOS og Android: Som standard starter kameraet i manuelt bildetakingsmodus. Trykk på "Auto" nederst på skjermen for å bytte til auto-modus for å ta bilde automatisk.

3. Forhåndsvis, deretter lagre eller forkast

For å forhåndsvise lagrede notater, trykk på det lagrede bildet eller miniatyrbildet av lagrede notater. Herfra kan du velge bestemte bilder som du vil beholde eller forkaste.

• Lagre: For å lagre et notat, trykk på Lagre.
  • Forkast: For å forkaste et notat, trykk på papirkurvknappen.

Se Post-it®-notater

Post-It-notater som individuelle notater
Flere Post-it-notater i et notat

Hvis du lagrer flere notater av gangen, lagrer Evernote hele settet med Post-it®-notater som ett enkelt Evernote-notat. For å lagre hvert Post-it®-notat som et individuelt Evernote-notat, kan du bekrefte og lagre etter hvert bilde, og deretter lagre et nytt bilde for neste notat som du vil lagre.