Organiser og angi påminnelser

< Forrige / Neste >

Organiser og angi påminnelser

Når Post-it®-notater er lagret i Evernote, kan du organisere dem i notatbøker, merke dem og angi påminnelser som du ville gjort med andre notater i Evernote.

For best mulig opplevelse, kan du bruke Post-it®-notater som er optimalisert for Evernote (Post-it®-notater i Electric Yellow, Limeade, Electric Blue og Neon Pink) der hver Post-it®-farge kan tildeles en Evernote-notatbok en etikett eller et Post-it®-notatpåminnelse automatisk.

Merk: Kun tilgjengelig i eldre versjoner av Evernote for iOS og Android. Nye Evernote for iOS og nye Evernote for Android støtter ikke organisering og tilpasning av Post-it®-notater som er lagret i Evernote.

Tildel notatbøker, etiketter og påminnelser

Innstillinger og påminnelser
Innstillinger for Electric Yellow

Tilpass hvordan Post-it®-notatene blir lagret

For å tilpasse Post-it®-notatinnstillinger kan du gjøre følgende:

1. Gå til kontoinnstillinger

• iPhone, iPad, iPod touch: Åpne kontofanen og trykk på Innstillinger
  • Android: Trykk på de tre vertikale prikkene øverst i et notat, notatbok eller etiketter for å endre kontoinnstillingene

2. Gå til innstillinger for Post-it®-notater

• iPhone, iPad, and iPod touch: Trykk på Kamera > Post-it®-notater
  • Android: Trykk på Innstillinger > Kamera > Post-it®-notater

3. Velg Post-it®-fargen for å endre den tilknyttede notatboken, etiketten eller påminnelsen.

Slik kan du organisere Post-it®-notater i Evernote:

1. Electric Yellow Post-it®-notater – Lagre i en "Gjøremål"-notatbok med påminnelser og se alle i listen med påminnelser. Merk: Som standard er Electric Yellow Post-it®-notater forhåndsinnstilt med påminnelser.
  2. Limeade Post-it®-notater – Merk som "Skal deles" så du enkelt ser hvilke notater du vil dele med andre.
  3. Electric Blue Post-it®-notater – Lagre i en notatbok kalt "Designideer".
  4. Neon Pink Post-it®-notater – Lagre i notatbøker kalt "Fritid" eller "Bare for gøy".

Søk i håndskrevne notater

Når et Post-it®-notat er lagret i Evernote, gjenkjennes håndskrevet tekst og den blir søkbar. Søk etter et ord i Evernote, så vises alle notater som inneholder dette ordet.