Del med teamet ditt

< Forrige / Neste >

Del med teamet ditt

Del i områdekatalog

Når teamets prosjekter har en sentral plassering i Evernote, så kan alle raskt få tilgang til de nyeste dokumentene fra alle enheter - datamaskin, nettbrett eller telefon.

BE OM EN DEMO

Begynn med å opprette et delt informasjonsbibliotek

Et system for å dele informasjon mellom teammedlemmer er essensielt. Uten dette er det utfordrende å finne dokumenter, notater og filer når du skal jobbe med dem.

Med områder i Evernote er det enkelt å opprette et delt informasjonsbibliotek, for eksempel for informasjon rundt onboarding i bedriften. Det er enkelt å sette opp og dele. Det er også enklere å sette opp, bruke og vedlikeholdet enn et intranett eller wiki.

Når du har opprettet det nye området så kan du legge alle dokumenter og notater der, slik at alle i bedriften kan lese dem.

Ofte brukte dokumenter kan være:

• prosjektmaler
  • statussjekklister
  • bedriftsmål
  • ansatthåndbøker
  • godkjenningsskjemaer
  • IT-håndbøker

Inviter andre til å bli med i området

Når du har opprettet et område på tvers av teamet kan du legge det i områdekatalogen, som er det sentrale stedet der andre i teamet kan se og bli med i områder som er delt.

Hvis du vil dele et område med en gruppe personer (ledergruppen, for eksempel), så kan du klikke på Del øverst i området for å velge bestemte mottakere. Derfra kan du kontrollere hvilken tilgang til innholdet hver inviterte har. Da slipper du å dele med alle på kontoen.

Lær mer.

Bruk adminkonsollen til å administrere teaminnhold

Som kontoadministrator for teamets Evernote-konto bruker du adminkonsollen til å administrere innholdet som teamet ditt har opprettet og delt. For å se og redigere notatbokinnstillinger som tillatelser, eller for å invitere flere personer til å dele en notatbok, klikk på Notatbøker fra navigasjonsmenten og velg en notatbok for å se innstillingene. Lær mer

Merk: Kontoadministratorer kan bli med i alle områder, administrere medlemmer og tillatelser og endre synlighet i områdekatalogen.

Nøkkelord:

• evernote business
  • utrulling