Lag en utrullingsplan

< Forrige / Neste >

Lag en utrullingsplan

Som med alle prosjekter er det lurt å planlegge i god tid — definer suksess, finn ut hvem dine vinner er og lag et rammeverk for å få med hele teamet. De fire komponentene i en god utrullingsplan er:

1. Lag en plan
  2. Admin- + teamlederopplæring
  3. Sette opp Evernote Teams
  4. Starte Evernote Teams

Gå gjennom detaljene for hver komponent nedenfor.

1. Lag en plan

• ✔  Lag tydelige mål for bruken av Evernote Teams
  • ✔   Finn ut hvem som skal være kontoadministrator
  • ✔   Identifiser teamledere som kan hjelpe til ved utrulling
  • ✔   Bestem hvilket innhold som skal deles med hvilke team
  • ✔   Lag en tidslinje for utrullingsoppgaver og sett på eiere
  • ✔   Sett opp en realistisk lanseringsdato basert på tidslinjen

2. Admin- + teamlederopplæring

• ✔   Adminkonsoll-opplæring
  • ✔  Grunnleggende opplæring for Evernote Teams

3. Sette opp Evernote Teams

• ✔  Lag en organisasjonsstruktur for team i Evernote
  • ✔   Sett opp områder for enten hele selskapet eller hvert enkelt team og list dem opp i områdekatalogen. (Du kan lage navnekonvensjoner og strukturer for hvert område.)
  • ✔   Fyll områdene med notatbøker og notater som følger navnekonvensjonene
  • ✔   Opprett et notat kalt "Slik bruker du dette området" med detaljer om arbeidsflyten for området, godkjente etiketter, navnekonvensjoner og andre "regler" for området. Fest dette notatet øverst i området.
  • ✔  Lag referansedokumentasjon for hvordan Evernote Teams brukes i teamet ditt og del denne notatboken med teamet

4. Starte Evernote Teams

• ✔  Snakk om Evernote Teams med teamet ditt
  • ✔   Legg til brukere ved hjelp av adminkonsollen (brukerne vil få invitasjon på e-post)
  • ✔   Få alle brukerne til å installere Evernote på enhetene sine (disse trinnene er inkludert i registreringsprosessen)
  • ✔  Del Evernote Teams produktivitetshub (opplæringsvideoer og andre ressurser er inkludert)
  • ✔  Planlegg hva som skal dekkes i opplæringen av Evernote Teams
  • ✔   Sett opp en arbeidsflytopplæring og inviter teamet ditt til opplæringen
  • ✔   Lag en arbeidsflyt-spesifikk Evernote-opplæring (tilpasset teamet ditt)
  • ✔   Hør med teamet ditt om hvordan utrullingen går
  • ✔   Fortell teamet hvordan de kan få hjelp

Maler

Lagre en kopi av malen Enkel sjekkliste
[ MAL ] - Evernote Teams-utrulling (enkel sjekkliste) - kun engelsk

Lagre en kopi av malen for detaljert sjekkliste
[ TEMPLATE ] - Utrulling av Evernote Teams ( detaljert sjekkliste ) - kun engelsk

Nøkkelord:

• evernote business
  • utrulling