Ofte stilte spørsmål om abonnementsplaner for Evernote

< Forrige / Neste >

Ofte stilte spørsmål om abonnementsplaner for Evernote

Hva skiller de ulike planene fra hverandre?

For en detaljert sammenligning av Evernote-planer, kan du se denne artikkelen.

Jeg har allerede en Evernote Free-konto. Hvordan velger jeg en annen plan?

Gå til kontoinnstillinger for å oppgradere.

Jeg har oppgradert, men ingenting har skjedd. Hva skal jeg gjøre?

Sørg for at du har nyeste versjon av Evernote installert på alle enheter og synkroniser kontoene dine for å dra nytte av alle de nye funksjonene.

Kan jeg bruke Evernote-poeng, rabattkoder eller gavekort til å betale for et abonnement?

JaEvernote-poeng, gyldige rabattkoder eller gavekort kan brukes for Evernote Personal.

Kan jeg abonnere på Evernote Plus eller Premium?

Fra og med april 2018 var det ikke lenger mulig å kjøpe Evernote Plus. Fra og med juli 2021, så er det ikke lenger mulig å kjøper Evernote Premium. For å få flere funksjoner enn i Free, kan du oppgradere til Evernote Personal eller Professional. Merk:Abonnenter som allerede har et Plus- eller Premium-abonnement vil beholde dette, så lenge abonnementet forblir aktivt.

Som Evernote Free-kunde, kan jeg søke i tekst inne i PDF-filer?

Du kan søke i PDF-er som ble lagt til i kontoen før 29. april 2015. Du må oppgradere til Personal for å søke etter nyere PDF-er eller dokumenter.

Som Evernote Free-kunde, kan jeg lagre e-poster i Evernote?

Å lagre e-poster i Evernote er en funksjon i Evernote Personal. Evernote Free-kunder kan lagre opptil fem e-poster i Evernote før de må oppgradere til Personal.

Kan jeg øke den månedlige opplastingsgrensen?

For å øke den månedlige opplastingsgrensen til 10 GB per måned må du oppgradere til Evernote Personal.

Nøkkelord:

• kontoplaner
  • nye priser
  • plus
  • premium
  • pris
  • prisendringer
  • rader