Ofte stilte spørsmål om opplastingsgrenser

< Forrige / Neste >

Ofte stilte spørsmål om opplastingsgrenser

Ofte stilte spørsmål

Hva er en "opplastingsgrense"?

Når du redigerer og synkroniserer kontoen din, så overfører du en bestemt mengde data til Evernote. Opplastingsgrensen er mengden data du kan overføre hver måned. Opplastingsgrensen avhenger av hvilken Evernote-konto du har.

Handlingstyper som bruker opp din månedlige opplastingskvote:

• Redigere tekst i et notat
  • Redigere en fil som er lagt ved et notat
  • Rotere eller slette et bilde i et notat

Opplastingsgrense kontra lagringsplass

• Opplastingsgrense: Mengden nye data som kontoen kan synkronisere hver måned
  • Lagringsplass: Den totale mengden data som kontoen bruker, når dataene er synkronisert

Mer om opplastingsgrenser og andre kontogrenser

Hvordan sjekker jeg gjeldende opplastingsmengde?

Sjekk gjeldende opplastingsmengde på siden Kontosammendrag.

Hvorfor gikk jeg tom for opplastingsdata?

Avhengig av hvordan du bruker kontoen, så kan du gå tom for opplastingsdata for en bestemt måned. Her er noen vanlige årsaker til det:

Hvorfor er ikke opplastingsgrensen tilbakestilt?

Opplastingsgrenser tilbakestilles hver måned på datoen da kontoen ble opprettet eller oppgradert.

Eksempler:

• Hvis du opprettet Evernote-kontoen 15. mars, så blir opplastingsgrensen tilbakestilt den 15. hver påfølgende måned (ikke første dato i hver måned)
  • Hvis du oppgraderer til Evernote Personal 8. mai, så tilbakestilles opplastingsgrensen den 8. hver etterfølgende måned

For å se hvor mange dager som gjenstår før opplastingsgrensen tilbakestilles, gå til siden Kontosammendrag.

Hvem sine opplastingsdata brukes i delte notatbøker?

Med elte notatbøker så telles opplastingsdata mot notatbokeierens månedlige opplastingsgrense. Husk at størrelsesgrensen for notater fortsatt er avhengig av kontoen til personen som oppretter notatet.

Eksempel:

• Hvis en abonnent på Evernote Personal deler en notatbok med noen som har et Free-abonnement, så teller alle notater som er opprettet eller redigert i denne notatboken mot opplastingsgrensen til den som har Personal-abonnement. Personen med Evernote Free kan kun opprette notater på opptil 25 MB, mens personen med Personal kan opprette notater på opptil 200 MB.

Nøkkelord:

• kvote
  • opplastingskvote
  • månedlige opplastinger