Evernote for Salesforce: Hva betyr det å “dele med teamet”?

Evernote for Salesforce: Hva betyr det å “dele med teamet”?
< Forrige / Neste >

Evernote for Salesforce: Hva betyr det å “dele med teamet”?

Når du fester et notat i Evernote for Salesforce, så deles notatet med teamet ditt. Dette gjør at Salesforce-kollegaene dine kan se alle notatene du fester, uten at du trenger å navigere gjennom de ulike delingsreglene i Evernote.

Hva betyr det når et notat er “delt med teamet”?

Når et notat er festet i Salesforce så er det delt med teamet. Dette betyr at det er synlig for Salesforce-kollegaene dine, uavhengig av om de vanligvis ville hatt tilgang til det basert på Evernote-tillatelsene.

Vil andre kunne søke etter notatet?

Nei. Hvis notatet ikke ble funnet ved søk før delingen, så vil ikke notatet bli funnet etterpå. Det er ku to måter en bruker vil kunne se et notat på, hvis den eneste tilgangen er via deling: 1) Via Salesforce notatkort, eller 2) via en direktelenke til notatet.

Vil det delte notatet vises i "Alle notater"-listen i Evernote?

Nei.

Vil andre kunne redigere notatet?

Nei. Hvis den eneste tilgangen brukeren har er Salesforce-delingen, så har han/hun kun lesetilgang.

Kan man reversere statusen til et notat?

Ja. Evernote kontoadministratorer kan gjøre dette i adminkonsollen i Evernote. For å sluttet å dele notater, klikk på Notater fra venstremenyen i adminkonsollen, velg "Delt via Salesforce" fra nedtrekksmenyen under søkefeltet og søk etter notatet som ikke lenger skal være delt. Etter at du har funnet notatet, velg det og klikk deretter på Slutt å dele.

Vil et festet notat alltid bli delt automatisk?

Nei. Hvis du fester et notat som du ikke har rettigheter til å invitere til, så vil ikke notatet automatisk bli delt med teamet hvis du fester det. I dette tilfellet, hvis en bruker ikke har lesetilgang til notatet, så vil ikke Salesforce-notatkortet være synlig.

LANGUAGES_PRODUCT

Nøkkelord:

  • evernote business for salesforce
  • evernote for salesforce
  • sales force
  • salesforce