Funksjoner i Evernote Personal

< Forrige / Neste >

Funksjoner i Evernote Personal

Med Evernote Personal oppgraderes Evernote-opplevelsen med funksjoner som er designet for å hjelpe deg med å leve og jobbe smartere.

Startsiden

Ha det mest relevante innholdet rett foran deg. Startsiden består av widgeter som er designet for å vise innholdet ditt på en enkel, organisert måte. Lær mer

Oppgaver

Ikke gå glipp av det som er viktig. Opprett og organiser oppgaver inne i notater for enkelt å holde styr på gjøremålslister og handlingselementer. Lær mer

Kalenderintegrasjon

Koble til Google Calendar for å se kommende hendelser, finne relaterte notater og opprette nye møtenotater direkte fra hendelsene dine, slik at du kan oppnå det som er viktigst. Lær mer

Offline-notater på mobil

Notatene dine er tilgjengelige hvor som helst, når som helst, selv uten nett. Perfekt når du sitter på flyet, er på reise og jobber når du er på farten. Les mer

Tilgjengelig på iPad, iPhone og iPod Touch, Android og Plus-kontoer

Flere opplastinger

10 GB med månedlige notatopplastinger, så du aldri trenger å bekymre deg for grenser. Les mer

Større notater

Med en maksimal notatstørrelse på 200 MB, kan du lagre høyoppløste bilder og presentasjoner. Les mer

Visittkort-skanning

Kvitt deg med bunken med visittkort ved å skanne dem med Evernote-kameraet. Ta et bilde av kortet og lagre all kontaktinformasjon. Les mer

tilgjengelig på iPad, iPhone og iPod Touch, samt Android

PDF-kommentarer

Når et bilde er verdt mer enn tusen ord slipper du lange e-poster. Det finnes ingen raskere måte å vise endringer i kontrakter eller design på. Les mer

Tilgjengelig på Mac, iPhone, iPad og iPod Touch, samt Android

Concierge-støtte

Vet du ikke hvor du skal begynne? Feilsøker du et problem? Supportsaken din hopper fremover i køen og får prioritet. For umiddelbar hjelp kan du også chatte med en kundeservicemedarbeider. Kontakt kundestøtte

Kontobytte

Bytt enkelt mellom en Free-konto og opptil fire Personal-, Professional- eller Teams-kontoer.

Raskere bildegjenkjenning

Finn det du leter etter raskere. Vi skanner bildene dine, så tekst i bildene blir raskere søkbar. Finn tekst i håndskrevne notater, Post-it®-notater, whiteboard-tegninger med mer. Les mer

Søk i PDF-filer og Office-dokumenter

Filene dine er enkelt søkbare i Evernote. Finn Office- og arbeidsdokumenter, regneark, presentasjoner og PDF-er. Les mer

Notathistorikk

Du kan se tidligere versjoner av notater for å se endringene som er gjort og, hvis du ønsker, gå tilbake til eldre versjoner. Les mer

Nøkkelord:

• evernote premium
  • funksjoner
  • premium
  • Evernote Personal
  • Personal