Slik installerer du Evernote

< Forrige / Neste >

Slik installerer du Evernote

Du kan installere og bruke Evernote på alle enhetene dine. Bare logg på Evernote på hver enhet med samme e-postadresse og passord så du kan opprette og synkronisere notater sømløst.

Merk: Hvis du vil bruke Evernote på mer enn to enheter må du ha et betalt Evernote-abonnement.

Slik installerer du Evernote

Følg trinnene for operativsystemet ditt nedenfor:

• Mac

Last ned fra evernote.com/download eller installer fra Mac App Store.

• Windows

Last ned fra evernote.com/download eller installer fra Microsoft-butikken.

• iPhone, iPad og iPod touch

Installer fra App Store.

• Android

Installer fra Google Play Store.

• Web

Du trenger ikke å installere noe. Bare gå til evernote.com og klikk på Logg inn.

Nøkkelord:

• installer
  • installer evernote
  • installer app
  • last ned
  • last ned evernote
  • last ned app