Slå sammen innholdet på to Evernote-kontoer

< Forrige / Neste >

Slå sammen innholdet på to Evernote-kontoer

Med Evernote er det enkelt å flytte notater fra en konto til en annen. Hvis du har mer enn én Evernote-konto, kan du konsolidere alle notater og notatbøker i en enkelt konto. Denne prosessen kan bare utføres med Evernote for Mac eller Windows.

Slik flytter du notater og notatbøker fra en konto til en annen:

1. Fra Mac eller Windows, logg på kontoen som inneholder notatene du vil overføre til en annen konto.
  2. Eksporter notatbøkene dine som Evernote XML-filer (.enex) fra denne kontoen, og husk hvilken mappe eller katalog du lagret dem i. Alt notatinnhold og etiketter lagres i denne ENEX-filen.
    Merk: Notatbokstabler er knyttet til individuelle kontoer og kan ikke eksporteres til en annen konto. Når du har importert alle notatbøkene til den andre kontoen, må du organisere dem i stabler.
  3. Logg ut av kontoen du nettopp eksporterte notater fra, og logg på den andre kontoen.
  4. Importer ENEX-filene (.enex) til den andre kontoen.

Mer om hvordan du eksporterer notater og notatbøker

Mer om hvordan du importerer notater og notatbøker

Importerte notater lagres i en notatbok kalt "Importert [notattittel]" automatisk. Når de er importert kan du flytte eller kopiere dem til andre personlige notatbøker eller bedriftsnotatbøker.

Mer om hvordan du flytter notater til en annen notatbok

Nå som du har overført notatene mellom kontoer, vil du også kanskje bytte om på e-postadressene.

Nøkkelord:

• slå sammen kontoer
  • slå sammen notater
  • flytt notatbøker
  • kombiner kontoer
  • flytt notater
  • flytt notater og notatbøker
  • to kontoer