Opprett snarveier

< Forrige / Neste >

Opprett snarveier

Med snarveier får du en enkel måte å få tilgang til det oftest brukte innholdet i Evernote-kontoen. Lag en snarvei for notater, notatbøker, stabler, etiketter eller lagrede søk. Hver av disse snarveiene er markert med ulike ikoner i navigasjonsmenyen.

Opprett en snarvei

For å opprette en snarvei, følg instruksjonene for ditt operativsystem nedenfor.

• Mac

Høyreklikk på notatet, notatboken, notatbokstabelen eller etiketten i listen, og velg Legg i snarveier fra pop-up-menyen.

Merk: Du kan ikke legge til etiketter i snarveier i nye Evernote for Mac.

• Windows

Høyreklikk på notatet, notatboken, notatbokstabelen eller etiketten i listen, og velg Legg i snarveier fra pop-up-menyen.

Merk: Du kan ikke legge til etiketter i snarveier i nye Evernote for Windows.

• iPhone, iPad og iPod touch

Klikk på Flere handlinger-knappen (tre prikker) øverst i høyre hjørne av et notat eller en notatbok og velg Legg til i snarveier. For etiketter, åpne navigasjonsmenyen og velg Etiketter, og sveip deretter til venstre på en etikett og trykk på Legg til i snarveier.

• Android

Klikk på Flere handlinger (tre prikker) øverst i høyre hjørne av et notat, notatbok eller etikett og velg Legg i snarveier.

• Web

Nye Evernote Web: Klikk på Flere handlinger-knappen (tre prikker) øverst i høyre hjørne av et notat eller notatbok og velg Legg i snarveier.

Merk: Du kan ikke legge etiketter i snarveier i nye Evernote Web.

Eldre versjon av Evernote Web: Hold musepekeren over et notat, notatbok eller etikett i sine respektive lister, og klikk deretter på stjerneknappen.

Merk: Du kan ikke legge etiketter i snarveier i Evernote Business-kontoer.

For å legge et lagret søk i snarveiene: Når du oppretter et nytt lagret søk, huk av i boksen ved siden av "Legg dette lagrede søket i snarveier". Hvis du allerede har opprettet det lagrede søket, klikk på de tre prikkene øverst i notatlistepanelet, klikk på Rediger lagret søk ... og huk av i boksen for å legge det i snarveier.

RELATERT: