Hvordan kommer jeg i gang?

Hvis du eier en ScanSnap Evernote Edition-skanner, må det gjøres en fastvareoppdatering for å skanne til Evernote. For en trinnvis veiledning for å oppdatere og sette opp skanneren, se Oppdater din ScanSnap Evernote Edition-skanner.

Kan jeg endre min ScanSnap Evernote Edition-skanner til en Fujitsu iX500-skanner?

Ja, du bør gjøre dette for å fortsette å bruke ScanSnap Evernote Edition-skanneren for å skanne til Evernote. Merk at det er flere forskjeller mellom ScanSnap Evernote Edition og ScanSnap iX500. Når du oppdaterer skanneren er det permanent, og du kan ikke gå tilbake.

Hvordan laster jeg ned eller deler mine skannede filer?

Alle skannede filer lagres automatisk i et notat i Evernote. Som standard lagres disse som PDF, mens kvitteringer, bilder og visittkort lagres som JPG-filer. Siden de er i Evernote, er alle filene tilgjengelige på alle datamaskiner og mobiler

• Åpne en fil: For å åpne en fil på datamaskinen, dobbelklikk på en fil, eller høyreklikk og velg Åpne.
  • Lagre en fil på datamaskinen: For å lagre en fil på datamaskinen, høyreklikk og velg Lagre eller bare dra filen ut av Evernote-notatet til ønsket mappe på datamaskinen.
  • Del en fil via e-post: For å dele en individuelt skannet fil via e-post, klikk på Del-ikonet i Evernote-notatet. Velg E-post. E-postprogrammet åpens og innholdet blir lagt til i e-postmeldingen.
  • Del en hel notatbok: Siden dine skannede filer organiseres i din foretrukne notatbok automatisk, kan du dele alle notatbøker med andre Evernote-brukere. Høyreklikk på notatboken på datamaskinen i notatbokvisning og velg Del.