Inviter og lær opp teamet ditt

< Forrige / Neste >

Inviter og lær opp teamet ditt

Når du har satt opp Evernote for teamet ditt må du gi dem ressursene og støtten de trenger for at det skal bli vellykket.

Inviter teamet ditt til å bli med i kontoen

Legg til brukere

Send invitasjoner der du ber teamet om å bli med fra adminkonsollen:

1. Klikk på Legg til brukere fra navigasjonsmenyen
  2. Angi e-postadressen for hver person som du ønsker å invitere
  3. Klikk på Inviter når du er klar for å sende invitasjonen

Hver person mottar en invitasjon på e-post som inneholder informasjon om hvordan de blir med i Evernote Teams-kontoen.

Merk: I Evernote Teams-kontoer som er opprettet før 15. september 2017 finnes det mulighet for å sette opp automatiske godkjennelser for folk som ønsker å bli med. Lær mer

Sjekke status for en invitasjon

Du kan sjekke statusen på de sendte invitasjonene på siden "Administrer brukere" i adminkonsollen. Hvis noen glemmer å akseptere invitasjonen de har mottatt, kan du sende den på nytt. Hvis du har ombestemt deg, kan du trekke den tilbake.

Lag en opplæringsstrategi

Etter at du har sendt invitasjonene er det en god idé å dele litt mer informasjon om Evernote, så teamet har en tydelig forståelse av tjenesten. I tillegg til å fortelle folk at det finnes dokumentasjon og retningslinjer, så kan det være en god idé å sette av tid i kalenderen til å:

• Mål og forventninger til å bruke Evernote som teamets felles arbeidsområde
  • Utrullingsplan og tidslinjer
  • Oversikt over hvordan du har satt opp arbeidsområdet og hva slags navnekonvensjoner som skal brukes
  • Pågående støtte og flere ressurser
  • "Live-demoer" som viser bestemte scenarier der Evernote kan hjelpe til med å forbedre eksisterende kommunikasjonsmål og arbeidsflyten, som følgende:

EKSEMPELSCENARIO

• Mål: Når salgsteamet vårt er ute i felten, trenger de umiddelbar tilgang til de viktigste notatene, presentasjonene, regnearkene og salgsmateriellet. De må også kunne ta notater i kundemøter på enheten de har med seg.
  • Løsning: Evernote installeres på alle enheter som salgsteamet bruker, de har tilgang til alt salgsmateriell og notatene samles i et delt område.

Gi opplæring og kontinuerlig støtte

Oppmuntre teamet ditt til å utforske områdene i Evernote-appen og artiklene i Evernote hjelp og opplæring. Eksempler:

Utforsk andre ressurser

Få mest mulig ut av Evernote Teams-utrullingen med tips, ressurser og jevnlig støtte.