Hva skal du gjøre hvis notater mangler

< Forrige / Neste >

Hva skal du gjøre hvis notater mangler

Hvis du ikke finner et notat, så er det kanskje slettet. Lær hvordan du finner og gjenoppretter slettede notater.

Hvis du ikke finner notatet i papirkurven, kan du logge på Evernote Web og søke der (husk å sjekke papirkurven i Evernote Web). Hvis notatet vises i Evernote Web, kan det være et synkroniseringsproblem på enheten som hindrer at notatet blir lastet ned. Lær mer om feilsøking av synkroniseringsproblemer.

Hvis du fortsatt ikke finner notatet ditt kan du kontakte ossfor å få mer hjelp (kun Premium, Personal, Professional og Teams). Når du sender inn kundestøtteforespørselen, velg Tekniske problemer - Notater - Mistede notater eller Manglende innhold

Nøkkelord:

• mistet
  • mistet notat
  • manglende notater
  • mangler
  • manglende notater
  • gjenopprett notat
  • gjenopprette notater
  • gjenopprett notat