Slik bruker du Evernote for Salesforce

< Forrige / Neste >

Slik bruker du Evernote for Salesforce

Layoutside for Salesforce

Med Evernote for Salesforce kan du finne den rike informasjonen du trenger for å gjøre bedriftsforholdet dypere.

Med Evernote for Salesforce kan du feste viktige notater til en oppføring for rask og enkel tilgang, opprette nye notater og søker etter viktige Evernote-notater — alt direkte i Salesforce. Du kan:

• Se festede og relaterte notater. Se notatene som du og teamet ditt har festet fra Evernote. Relaterte notater forelås automatisk.
  • Søke i Evernote. Finn notater på Evernote-kontoen som inneholder nøkkelordet i alle skrevne eller håndskrevne tekster eller inne i en vedlagt fil.
  • Opprette og feste nye notater. Opprett et nytt festet notat direkte i Salesforce som synkroniserer med Evernote.

Kom i gang

Salesforce-administratorer må installere Evernote for Salesforce for teamet sitt, og deretter legge til Evernote i sidelayouten. Evernote for Salesforce fungerer bra for muligheter, leads, kontoer, kontakter og tilpassede objekter. Slik kommer du i gang:

1. Gå til siden Evernote for Salesforce.
  2. Logg på Salesforce.
  3. Fullfør oppsett og installasjon.

Merknader:

• For Evernote Teams-kontoer som er opprettet før 15. september 2017 så vil Salesforce som standard gå til teamnotatene når du søker etter og fester notater. Hvis du vil feste et notat fra en individuell konto, så blir notatinnholdet kopiert til et teamnotat i standard teamnotatboken, og deretter festet.
  • Enkelte kunder ser kanskje en feilmelding der det står "Du installerer en applikasjon som ikke er Salesforce, og som ikke er godkjent for distribusjon som en del av Salesforces AppExchange Partner Program". Du kan ignorere denne meldingen for å fullføre installasjonen.

Bruke Evernote for Salesforce

Evernote for Salesforce-appen

For å feste et notat fra Evernote, åpne søkefeltet ved å klikke på forstørrelsesglasset. Du kan søke etter et bestemt notat eller se nylige notater. For å søke etter et bestemt notat, kan du bruke søkefeltet til høyre. For å opprette et nytt festet notat, klikk på den grønne nytt notat-knappen (+).

For å se festede notater, klikk på fest-knappen (tegnestiften). For å se notater som er relatert til notatene som allerede er festet, klikk på relaterte notater-knappen (overlappende sirkler).

Når et notat er opprettet eller festet av noen i teamet ditt, så vil hendelsen vises i Salesforce aktivitetshistorikk, slik at selgere og salgsledere kan rapportere inn aktivitetene sine.

Ofte stilte spørsmål

Hvilke utgaver av Salesforce fungerer Evernote for Salesforce med?

Evernote for Salesforce er tilgjengelig for kunder som bruker følgende utgaver av Salesforce: Professional, Enterprise, Unlimited, Force.com, Developer, Performance.

Hvilke nettlesere støttes?

Vi anbefaler Chrome eller Safari for best mulig opplevelse, men vi støtter også Edge, Firefox og Opera.

Hvordan kobler jeg sammen Salesforce-kontoen og Evernote-kontoen?

I Evernote for Salesforce, klikk på den grønne Koble til-knappen og logg på med påloggingsinformasjonen for Evernote.

Merk: Kun en Evernote Teams-administrator kan koble en Evernote Teams-konto med Evernote for Salesforce. Etter at teamkontoen er koblet, så kan medlemmer av teamet koble Salesforce og Evernote.

Kan en Salesforce-administrator kontrollere hvem som kan feste og løsne notater?

Salesforce-administratoren kan kontrollere hvem som kan se og bruke Evernote for Salesforce. Alle brukere som har fått tilgang til Evernote for Salesforce av administratoren kan feste og løsne notater.

Hvem kan feste og vise notatene mine?

Du kan feste notater som du har opprettet eller, hvis du bruker Evernote Teams, som du har tilgang til via en teamnotatbok som du er med i. Du kan kun se festede notater fra notatbøker som du er med i, eller som er delt med deg.

Husk: Når et notat er festet av noen som har rettigheten "Kan redigere og invitere", så deles notatet med alle brukere i Evernote Teams. Hvis du fester et notat og ikke har tillatelse til å invitere andre, så festes notatet, men er kun synlig for brukere som allerede har tillatelse til å se notatet.

Hva betyr det å "dele det med teamet"?

Når du fester et notat i Evernote for Salesforce, så deles notatet med teamet ditt. Dette gjør at Salesforce-kollegaene dine kan se alle notatene du fester, uten at du trenger å navigere gjennom de ulike delingsreglene i Evernote. Lær mer

Hvordan ser jeg en liste med nylig opprettede eller festede notater?

Sjekk Salesforce Chatter-feeden eller aktivitetshistorikken for å se hendelser relatert til Evernote.

Påvirker Evernote tilgangrettighetene i Salesforce?

Nei, Evernote-tillatelser kontrollerer tilgang til notater og Salesforce-tillatelser kontrollerer tilgang til oppføringer. Hverken Evernote eller Salesforce kan endre tilgangstillatelser for det andre systemet.

Jeg ser ikke lenger et notat som var festet til en oppføring. Hvor har det blitt av?

Hvis det mangler et notat, så ble det enten løsnet fra oppføringen, slettet i Evernote eller delingsinnstillingene ble endret, så du ikke lenger har tillatelse til å se det.

Hvor ofte oppdateres endringer som gjøres i Evernote i festede notater i Salesforce, og omvendt?

Notater synkroniseres og oppdateres hver gang du åpner eller redigerer et notat i Evernote for Salesforce og Evernote Web. Det kan ta noen minutter hvis du redigerte via en Evernote-app.

Hva skjer med notatene som er festet til en lead når det blir konvertert til en mulighet?

Notater fortsetter å være festet til en lead når det blir en mulighet. Det same gjelder når leaden konverteres til en kontakt eller konto.

Kan jeg legge til Evernote for tilpassede objekter i Salesforce?

Ja, vi har lagd en veiledning for å hjelpe deg med å legge til Evernote for tilpassede objekter i Salesforce.

Nøkkelord:

• evernote business for salesforce
  • evernote for salesforce
  • sales force
  • salesforce
  • salesforce-integrasjon
  • salesforce_integrasjon