Se påloggingshistorikk for Evernote-kontoen din

< Forrige / Neste >

Se påloggingshistorikk for Evernote-kontoen din

Oversikt

Tilgangshistorikken viser Evernote-appene som har vært inne på kontoen din, datoene for når de var inne, IP-adressen(e) til enheten(e) som har vært inne på kontoen og omtrentlig geografisk plassering for hver enhet. Avhengig av flere faktore, for eksempel tilgang via mobilnettverk, har du kanskje en liste over geografiske plasseringer som er unøyaktige.Hvis du vil bekrefte enheten(e) som har tilgang til kontoen din, kan spørre tjenesteleverandøren om å bekrefte at IP-adressen(e) tilhører enheten(e) din(e).

Se tilgangshistorikk

Slik ser du tilgangshistorikken for Evernote-kontoen din:

1. Logg på kontoinnstillinger.
  2. Klikk på Tilgangshistorikk fra menyen.

Nøkkelord:

• IP-adresse
  • stålet telefon
  • mistet telefon
  • påloggingshistorikk
  • tilgang til kontoen min