Opprett en notatbok

< Forrige / Neste >

Opprett en notatbok

Notater er organisert i notatbøker i Evernote, og de brukes ofte til å dele inn notater etter kategori, plassering eller hensikt. Du kan for eksempel opprette en notatbok kalt "Oppussing" og en kalt "Skolearbeid" for å holde disse notatene adskilt.

Organiser notater i notatbøker så du kan bla gjennom, søke og dele lignende notater på en enkel måte. Du kan for eksempel opprette en notatbok for:

• Jobbprosjekter
  • Reiseplanlegging
  • Kreative prosjekter
  • Bedriftsressurser
  • Kvitteringer
  • Kontrakter eller dokumenter

For å opprette en notatbok følger du trinnene for ditt operativsystem nedenfor.

• Mac

Select Notebooks from the navigation menu, then click New Notebook.
  • Windows

Select Notebooks from the navigation menu, then click New Notebook.
  • iPhone, iPad og iPod touch

Nye Evernote for iOS: Åpne navigasjonsmenyen, trykk på Notatbøker, trykk på alternativer-knappen (tre prikker) og trykk deretter på Ny notatbok.

Eldre versjon av Evernote for iOS: Velg fanen Notater, trykk på nedtrekkslisten for notater øverst på skjermen, og trykk deretter på + Ny notatbok.

• Android

Nye Evernote for Android: Åpne navigasjonsmenyen, trykk på Notatbøker, trykk på alternativer-knappen (tre prikker) og trykk deretter på Ny notatbok.

Eldre versjon av Evernote for Android: Dra ut navigasjonsmenyen ved å sveipe fra venstre kant av skjermen, trykk på Notatbøker fra menyen, trykk deretter på knappen for nytt notat (notatbok med plusstegn).

• Web

Nye Evernote Web: Velg Notatbøker fra sidemenyen for å se notatboklisten, og klikk deretter på + Ny notatbok.

Eldre versjoner av Evernote Web: Velg Notatbokikon fra sidemenyen, klikk deretter på +Nytt notatbokikon øverst i notatboklisten