Jeg har tilbakestilt passordet og ser ikke noen notater på kontoen min

Jeg har tilbakestilt passordet og ser ikke noen notater på kontoen min
< Forrige / Neste >

Jeg har tilbakestilt passordet og ser ikke noen notater på kontoen min

Det er to ting du kan sjekke hvis du ikke ser notater etter tilbakestilling av passord eller re-installasjon.

Bekreft at du bruker riktig Evernote-konto

Det vanliste scenarioet når du ikke ser notater etter tilbakestilling av passord eller re-installasjon, er at du er pålogget feil konto. Mange brukere lager flere kontoer med ulike e-postadresser eller brukernavn. Følg disse trinnene for å sjekke at du er på riktig konto.

1. Bekreft at det ikke finnes noen usynkroniserte notater (notater merket med synkroniseringsfeil øverst i høyre hjørne). Hvis du ser dette, sørg for at du er på nett og synkroniser kontoen din.
  2. Åpne kontoinnstillingene i gjeldende app for å bekrefte e-postadressen du er logget inn med. Hvis det ikke er den kontoen du forventet, logg ut og logg inn igjen med en annen e-postadresse eller brukernavn. Du må kanskje prøve flere ganger om du har flere e-postadresser. Hvis det er kontoen du forventet og du fortsatt ikke ser noen notater, kontakt oss.

Tips:

• Hvis du mottar e-poster fra Evernote til flere e-postadresser, så har du sannsynligvis flere Evernote-kontoer. Sjekk "Til:"-feltet i e-poster fra Evernote.
  • Hvis du har sendt noe via e-post til Evernote-kontoen din, kan du se i sendt-mappen for å finne brukernavnet til kontoen din. Brukernavnet er første del av Evernote-e-postadressen, for eksempel [brukernavn].abc123@m.evernote.com.

Vent på at Evernote skal synkronisere kontoen på nytt

Et annet scenario der du kanskje ikke ser notatene dine etter tilbakestilling av passord eller ny installasjon, er at appen ikke har synkronisert med kontoen. Når du har logget på med den nye kontoinformasjonen synkroniserer Evernote dataene fra serveren på nytt. Dette er en sikkerhetsfunksjon for å sikre at dataene kun er tilgjengelige for deg. Vent mens notatene lastes ned til enheten din. Dette kan ta litt itd avhengig av antall notater og størrelsen på dem.

Hvis du fortsatt ikke finner notatene etter at du har gått gjennom trinnene ovenfor, kontakt oss.

Nøkkelord:

• tilbakestilling av passord
  • manglende notater
  • manglende notater
  • annen konto