Fjern duplikater fra kontoen

< Forrige / Neste >

Fjern duplikater fra kontoen

Det finnes for øyeblikket ingen måte å fjerne dupliserte notater fra Evernote-kontoen automatisk på. Du kan følge disse trinnene for å fjerne mange av de dupliserte notatene på Mac eller Windows manuelt:

Nye Evernote for Mac og Windows

1. Velg Alle notater for å vise alle notatene på kontoen din.
  2. Endre visningen til Listevisning.
  3. Sorter notatene alfabetisk etter tittel ved å klikke på overskriften Tittel over notatlisten.
  4. Herfra kan du se på notattitlene og finne og fjerne dupliserte notater ved å høyreklikke på et notat og velge Flytt til papirkurv.

Eldre versjoner av Evernote for Mac og Windows

1. Velg Alle notater for å vise alle notatene på kontoen din.
  2. Endre visning til Sidelistevisning eller Topplistevisning.
  3. Sorter notatene alfabetisk etter tittel ved å klikke på overskriften Tittel over notatlisten.
  4. Herfra kan du se på notattitlene og finne og fjerne dupliserte notater ved å høyreklikke på et notat og velge Slett notat.