Trekk tilbake tilgang til et delt notat

Trekk tilbake tilgang til et delt notat
< Forrige / Neste >

Trekk tilbake tilgang til et delt notat

Hvis du bestemmer deg for å slutte å dele et notat eller en offentlig lenke (URL) til et notat, åpner du notatet og gjør følgende:

  • Mac

    Nye Evernote for Mac

    1. Velg det delte notatet.
    2. Klikk på den grønne Del-knappen.
    3. Klikk på Slutt å dele for å slutte å dele med alle.
    4. Eller klikk på pilen ved siden av Hvem har tilgang og endre tillatelser eller fjern tilgang for individuelle brukere.


    Eldre versjon av Evernote for Mac

    1. Velg Merk - Mer deling - Slutt å dele offentlig lenke fra menylinjen for å deaktivere lenken.
    2. Eller velg Notat - Mer deling - Administrer notattillatelser ... fra menylinjen, klikk deretter på X ved siden av navnet/navnene som du vil slutte å dele notatet med.
  • Windows

    Nye Evernote for Windows

    1. Velg det delte notatet.
    2. Klikk på den grønne Del-knappen.
    3. Klikk på Slutt å dele for å slutte å dele med alle.
    4. Eller klikk på pilen ved siden av Hvem har tilgang og endre tillatelser eller fjern tilgang for individuelle brukere.


    Eldre versjon av Evernote for Windows

    1. Velg Notat - Del - Del notat ... fra menylinjen, klikk deretter på "Slå av" i delen "Delbar lenke" for å deaktivere lenken.
    2. Eller velg Notat - Del - Del notat ... fra menylinjen, klikk på pil ned ved siden av navne/navnene på dem du vil slutte å dele notatet med, og velg Fjern tilgang ....
  • iPhone, iPad og iPod touch

    Nye Evernote for iOS

    1. Trykk på Del-knappen (silhuett med plusstegn).
    2. Trykk på bryteren ved siden av Delbar lenke for å deaktivere lenken. Herfra kan du også endre tillatelser for hver person.

    Eldre versjoner av Evernote for iOS

    1. Trykk på deleknappen (boks med pil opp) og trykk på Slutt å dele.
    2. Trykk på infoknappen (bokstaven "i"), trykk på Notattillatelser og trykk deretter på Slutt å dele med alle. Derfra kan du også endre tillatelser for hver person.
  • Android

    Nye Evernote for Android

    1. Trykk på Del-knappen (silhuett med plusstegn).
    2. Trykk på bryteren ved siden av Delbar lenke for å deaktivere lenken. Herfra kan du også endre tillatelser for hver person.

    Eldre versjon av Evernote for Android

    1. Trykk på alternativer-knappen (tre prikker), trykk deretter på Mer deling - Deaktiver lenke.
    2. Trykk på alternativer-knappen (tre prikker), velg Notattillatelser, trykk på navnet til personen du deler med og juster tillatelsene.
  • Web

    Nye Evernote Web

    1. Velg det delte notatet.
    2. Klikk på den grønne Del-knappen.
    3. Klikk på Slutt å dele for å slutte å dele med alle.
    4. Eller klikk på pilen ved siden av Hvem har tilgang og endre tillatelser eller fjern tilgang for individuelle brukere.


    Eldre versjoner av Evernote Web

    1. Velg det delte notatet.
    2. Klikk på nedoverpilen på Del-knappen.
    3. Velg Lenke og Slutt å dele notat for å slutte å dele via offentlig lenke.

 

Når du har trukket tilbake alle tilganger til notatet ditt, så blir det privat igjen, og alle lenker til notatet slutter å fungere.

LANGUAGES_PRODUCT