Gjenopprette et notat fra papirkurven

< Forrige / Neste >

Gjenopprette et notat fra papirkurven

Når du sletter et notat flyttes det til papirkurven, som du finner nederst i notatboklisten. Hvis du angrer på at du slettet et notat og vil gjenopprette det, kan du følge trinnene for ditt operativsystem nedenfor.

• Mac

The new Evernote for Mac

Høyreklikk på notatet du vil gjenopprette fra papirkurven, velg deretter Gjenopprett notat.

Older version of Evernote for Mac

Høyreklikk på notatet du vil gjenopprette fra papirkurven og velg deretter Gjenopprett.

• Windows

The new Evernote for Windows

Høyreklikk på notatet du vil gjenopprette fra papirkurven, velg deretter Gjenopprett notat.

Older version of Evernote for Windows

Høyreklikk på notatet du vil gjenopprette fra papirkurven og velg deretter Gjenopprett.

• iPhone, iPad og iPod touch

Åpne notatet du vil gjenopprette fra papirkurven, trykk på Flere handlinger (tre prikker), trykk deretter på Gjenopprett notat.

• Android

Åpne notatet du vil gjenopprette fra papirkurven, trykk på Flere handlinger (tre prikker), trykk deretter på Gjenopprett notat.

• Web

Åpne notatet du vil gjenopprette fra papirkurven, trykk på alternativer-knappen (tre prikker) og trykk deretter på Gjenopprett.

Merk: Du kan ikke gjenopprette en notatbok som er slettet. Når du sletter en notatbok fjernes alle notatene i den til papirkurven, og den tomme notatboken fjernes fra kontoen. Hvis du vil gjenopprette notatboken, gjenoppretter du de individuelle notatene som var i notatboken.

Nøkkelord:

• gjenopprett notat
  • gjenopprett et notat
  • gjenopprett et notat
  • gjenopprett notatbok
  • gjenopprett notat