Tips til å feilsøke synkroniseringsproblemer

< Forrige / Neste >

Tips til å feilsøke synkroniseringsproblemer

Når du legger til og redigerer notater på en enhet, synkroniseres endringene til serverne våre og deretter til de andre enhetene dine. Hvis notatene dine ikke synkroniserer skikkelig kan du følge trinnene nedenfor.

• Bekreft at du er på nett - Åpne enhetens nettleser og gå til en hvilken som helst nettside for å sjekke at du er på nett.
  • Logg på Evernote Web - Hvis du vet at en enhet allerede er synkronisert og du fortsatt ikke ser oppdaterte notater på en annen enhet, kan du sjekke om du får sett dem i Evernote Web. Da vet du om endringene dine er lagret på Evernotes servere.
  • Start maskinen eller enheten på nytt - Om du starter en enhet på nytt kan synkroniseringsproblemene bli fikset.
  • Oppdater til nyeste versjon av Evernote - Synkroniseringsfeil blir ofte fikset med produktoppdateringer. Last ned nyeste versjon av Evernote fra app store, eller Evernotes nettside.
  • Sjekk Hjelp og opplæring - Hvis det vises en feilmelding ved synkronisering, prøv å søke i Hjelp og opplæring etter feilmeldingen, for å se om det er noen forslag til løsning der.
  • Sjekk Evernotes statusblogg - Hver uke oppdateres Evernotes servere med nye versjoner av de ulike programvarekomponentene som utgjør tjenesten. I denne perioden kan tjenesten være treg eller midlertidig utilgjengelig. Sjekk status.evernote.com for å sikre at det ikke er noe problem på serversiden som forårsaker synkroniseringsfeilen.
  • Tøm notatboken "Papirkurv" - Av og til er det et notat i notatboken "Papirkurv" som forårsaker synkroniseringsproblemene. Om du tømmer papirkurven kan problemet bli løst. Det er ikke mulig å gjenopprette notater når de er slettet fra papirkurven.
  • Evernote for Windows - Hvis du bruker en Windows-datamaskin, sjekk at Jobb frakoblet ikke er huket av under filmenyen i Internet Explorer. Internet Explorer er måten Evernote for Windows synkroniserer på.
  • Evernote Basic - Hvis du har Evernote Basic, bekreft at du ikke har mer enn to enheter knyttet til kontoen i kontoinnstillinger.
  • Avinstaller Evernote / Installer på nytt - Før du avinstallere Evernote, sørg for at alle notater er synkronisert og synlige i Evernote Web. Det kan også være at du bør sikkerhetskopiere eller lagre en kopi av notatene dine. Slik avinstallerer og installerer du Evernote på nytt på enheten din.

Hvis ikke noe av dette hjelper, kan du kontakte oss. Det er lurt å inkludere følgende i saken du sender inn:

• En kopi av aktivitetsloggen
  • En beskrivelse av hva som skjer
  • Hvilken versjon av Evernote du bruker
  • Hvilken enhet notatene dine ikke vises på
  • En liste med alt du gjorde før du kontaktet Evernote kundestøtte

Nøkkelord:

• synkroniseringsproblemer
  • synkroniser
  • synkronisert
  • synkroniser
  • synkronisert
  • synkroniserer
  • synkronisere
  • synke
  • synker
  • kan ikke synke
  • synkroniserer ikke
  • synkroniseringsproblemer
  • synkproblemer
  • synkroniseringsfeil
  • feil ved synkronisering
  • feilmelding