Endre e-postadressen som brukes til å logge på kontoen

< Forrige / Neste >

Endre e-postadressen som brukes til å logge på kontoen

Evernote bruker en e-postadresse i stedet for et brukernavn for å identifisere deg som kontohaver. Når du registrerer deg for Evernote for første gang, blir du bedt om en e-postadresse. Denne e-postadressen brukes til å logge på Evernote-kontoen, og kan endres i kontoinnstillinger.

Endre e-postadressen som brukes til å logge på kontoen

Slik endrer du e-postadressen du logger på med:

1. Gå til "Sikkerhetssammendrag"-siden i kontoinnstillinger.
  2. Velg Endre e-postadresse nedenfor e-postadressen som vises i delen "E-postadresse"
  3. Angi passordet ditt for å autorisere endringene og angi en ny e-postadresse.
  4. Velg Endre e-postadresse for å lagre endringer og gå tilbakte til kontoinnstillinger-siden. Du mottar en bekreftelses-e-post på den nye adresser. Du må klikke på lenken i bekreftelses-e-posten for å bekrefte den nye e-postadressen.

Notater:

• Hvis du mottar en melding om at e-postadressen allerede er i bruk, så har du kanskje en annen Evernote-konto. Lær mer
  • For Evernote Teams-kontoer som er opprettet før 15. september 2017 finnes det to e-postadresser i kontoinnstillingene – en for individuelt bruk og en for teambruk. Du kan endre begge disse på siden "Sikkerhetssammendrag" i kontoinnstillingene, men den individuelle e-postadressen anses som hovedadressen, som brukes til å logge på kontoen.

Nøkkelord:

• kontopålogging
  • endre e-postadresse
  • endre min e-postadresse
  • endre din e-postadresse
  • tilpasset e-post
  • tilpass e-post
  • endring av e-postadresse
  • e-postadresse for pålogging
  • oppdater e-postadresse
  • oppdater min e-post