Del et notat via e-post

< Forrige / Neste >

Del et notat via e-post

Når du deler et notat via e-post, sender du notatet slik det var på tidspunktet du delte det. Endringer i innhold etter dette vil ikke være synlig for dem du tidligere har delt notatet med. For å dele et notat via e-post, følg trinnene for ditt operativsystem nedenfor.

• Mac

1. Høyreklikk på notatet du vil dele.
    2. Velg Del notat.
    3. Klikk på Mer deling-knappen og velg deretter Send kopi via e-post …
    4. Angi minst en e-postadresse (eller velg minst en kontakt) og inkluder en valgfri melding.
    5. Klikk på Send.

Merk: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på nye Evernote for Mac.

• Windows

1. Høyreklikk på notatet du vil dele.
    2. Velg Del - Send en kopi.
    3. Angi minst en e-postadresse (eller velg minst en kontakt) og inkluder en valgfri melding.
    4. Klikk på Send.

Merk: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i nye Evernote for Windows.

• iPhone, iPad og iPod touch

1. Åpne notatet du vil dele.
    2. Trykk på Del notat-knappen (silhuett med plusstegn).
    3. Trykk på Flere delingsalternativer og velg Send en kopi av notatet på e-post.
    4. Angi minst en e-postadresse (eller velg minst en kontakt).
    5. Trykk på Send.

Merk: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i nye Evernote for iOS.

• Android

1. Åpne notatet du vil dele.
    2. Trykk på menyknappen (tre prikker) og trykk deretter på Del.
    3. Trykk på menyknappen (tre prikker) på neste skjermbilde, og velg Send kopi via e-post.
    4. Angi minst en e-postadresse (eller velg minst en kontakt).
    5. Trykk på Send.
  • Web

1. Åpne notatet du vil dele.
    2. Klikk på nedoverpilen på Del-knappen.
    3. Velg E-post.
    4. Angi minst en e-postadresse (eller velg minst en kontakt) og inkluder en valgfri melding.
    5. Klikk på Send.

Merk: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i nye Evernote Web.

Nøkkelord:

• e-post
  • send notat via e-post
  • e-postadresse
  • sender e-post
  • del et notat
  • del et notat via e-post
  • del via e-post
  • dele et notat