Slik setter du opp Evernote-widgeten på Android

< Forrige / Neste >

Slik setter du opp Evernote-widgeten på Android

Android Evernote-widget

Med Evernote-wodgeten kan du opprette notater rett fra hjemskjermen på Android, uten at du trenger å starte selve Evernote-appen.

Bruk Evernote-widgeten til raskt å opprette nye notater og lagre innhold du har sett på lokalt, som nettsider, bilder og lydklipp.

Merk: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig ennå i nye Evernote for Android.

Slik konfigurerer du Evernote-widgeten

Evernote-widgeten er inkludert i Evernote for Android-installasjonen:

Legg til Evernote-widget i Android
  1. Finn ledig plass på hjemskjermen og hold inne
  2. Trykk på Widgeter-fanen
  3. Finn alternativene for Evernote-widgeten
  4. Trykk på og hold inne widgeten du ønsker og dra den til hjemskjermen

Ofte stilte spørsmål

Hvordan installerer jeg Evernote-widgeten direkte fra Play Store?

Evernote-widgeten er ikke lenger en separat app og er nå bygget inn i Evernote-appen. Oppdater Evernote-appen til versjon 7.2 eller nyere fra Play Store for å få tilgang til widgeten.

Kan jeg gå tilbake til den gamle widgeten hvis jeg foretrekker å bruke den?

Den gamle Evernote-widgeten er ikke lenger tilgjengelig.

Hvorfor ser jeg bare widgetalternativet 1 x 1?

Evernote må installeres på et internt enhetsminne for at man skal få tilgang til 4 x 1 eller 4 x 2 widget-alternativene. For å flytte appen, gå til Innstillinger - Apper - Evernote og flytt appen fra SD-kortet til det interne minnet.

Hvordan får jeg mørk modus for widgeten min?

Mørk modus er kun tilgjengelig for 4 x 2-widgeten. Trykk på tannhjulet for å få tilgang til siden "Tilpass widget" og velg deretter mørk modus. Trykk på Lagre.

Nøkkelord:

• android
  • android-widget
  • opprett fra låst
  • låst skjerm
  • låst skjerm
  • hurtignotat
  • widget