Sette opp Evernote-widgeten på Android

< Forrige / Neste >

Sette opp Evernote-widgeten på Android

Med Evernote-widgeten kan du opprette notater raskere ved å starte Evernote fra hvor som helst på Startsiden.

Slik konfigurerer du Evernote-widgeten

Evernote-widgeten er inkludert i Evernote for Android-installasjonen:

Legg til Evernote-widget i Android
  1. Finn en ledig plass på startsiden og hold inne.
  2. Trykk på Widgeter-fanen.
  3. Finn alternativene for Evernote-widgeten.
  4. Trykk på og hold inne på widgeten du velger, og dra den til startsiden.

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor ser jeg ikke listewidgeten?

Hvis du bruker nye Evernote for Android er det kun handlingsmenyen, widgeten for enkelthandling og widgeten for enkelt notat som er tilgjengelige. Listewidgeten blir tilgjengelig i en fremtidig versjon.

Hvordan installerer jeg Evernote-widgeten direkte fra Play Store?

Evernote-widgeten er nygd inn i Evernote-appen (versjon 7.2 eller nyere).

Nøkkelord:

• android
  • android-widget
  • opprett fra låst
  • låst skjerm
  • låst skjerm
  • hurtignotat
  • widget