Sette opp Evernote-widgeten på Android

< Forrige / Neste >

Sette opp Evernote-widgeten på Android

Android Evernote-widget

Med Evernote-widgeten kan du opprette notater raskere ved å starte Evernote fra hvor som helst på Startsiden.

Slik konfigurerer du Evernote-widgeten

Evernote-widgeten er inkludert i Evernote for Android-installasjonen:

Legg til Evernote-widget i Android
  1. Finn en ledig plass på startsiden og hold inne.
  2. Trykk på Widgeter-fanen.
  3. Finn alternativene for Evernote-widgeten.
  4. Trykk på og hold inne på widgeten du velger, og dra den til startsiden.

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor ser jeg ikke andre widget-alternativer, som liste-widgheten eller enkelt notat?

Hvis du bruker nye Evernote for Android, er kun handlingsmenyen og widgeten for enkelthandlinger tilgjengelig. Funksjonalitet for enkelt notat for handlingsmenyen og liste-widgeter blir tilgjengelig i en fremtidig versjon.

Hvordan installerer jeg Evernote-widgeten direkte fra Play Store?

Evernote-widgeten er nygd inn i Evernote-appen (versjon 7.2 eller nyere).

Nøkkelord:

• android
  • android-widget
  • opprett fra låst
  • låst skjerm
  • låst skjerm
  • hurtignotat
  • widget