Bruk Work Chat til å sende meldinger

< Forrige / Neste >

Bruk Work Chat til å sende meldinger

Med Work Cha kan du rakst og enkelt sende meldinger til andre Evernote-brukere i appen. Selv om det er en fin måte raskt å dele ideer og samarbeid om notater og notatbøker på, er den ikke ment å skulle erstatte andre chatteprogrammer.

Sende en Work Chat-melding

For å sende en melding med Work Chat, følg trinnene for ditt operativsystem nedenfor.

• Mac

Nye Evernote for Mac

1. Klikk på Work Chat fra navigasjonsmenyen.
    2. Klikk på Ny chat-knappen (blyant i en firkant).

Eldre versjon av Evernote for Mac

1. Klikk på Work Chat fra navigasjonsmenyen.
    2. Klikk på + Ny chat-knappen øverst i listen med meldinger.
  • Windows

Nye Evernote for Windows

1. Klikk på Work Chat fra navigasjonsmenyen.
    2. Klikk på Ny chat-knappen (blyant i en firkant).

Eldre versjon av Evernote for Windows

1. Klikk på Work Chat fra navigasjonsmenyen.
    2. Klikk på + Ny chat-knappen øverst i listen med meldinger.
  • iPhone, iPad og iPod touch

The new Evernote for iOS
    1. Trykk på Work Chat fra navigasjonsmenyen.
    2. Trykk på Ny chat-knappen (blyant i en firkant).
    Older version of Evernote for iOS
    1. Trykk på Konto-fanen, trykk deretter på Work Chat.
    2. Trykk på +-knappen.
  • Android

Nye Evernote for Android

1. Trykk på Work Chat fra navigasjonsmenyen.
    2. Trykk på Ny chat-knappen (blyant i en firkant).

Eldre versjon av Evernote for Android

1. Trykk på Work Chat fra navigasjonsmenyen.
    2. Trykk på +-knappen.
  • Web

1. Klikk på Work Chat fra navigasjonsmenyen.
    2. Klikk på Ny chat-knappen (blyant i en firkant).

Merk: Work Chat er kun tilgjengelig i eldre versjoner av Evernote Web. Nye Evernote Web støtter ikke Work Chat.

Inviter personer for å chatte

Du kan chatte med flere personer i en meldingstråd. For å invitere folk til å chatte kan du angi e-postadressene deres, eller velge fra en liste med foreslåtte kollegaer (Evernote Teams). Folk du kan chatte med inkluderer:

• Tidligere Evernote-kontakter som du har chattet med
  • Kollegaer fra din EvernoteTeams-konto (kun Evernote Teams)
  • Kontakter fra din datamaskin eller enhets adressebok (tilgjengelig for Windows, Mac, Android og iPhone, iPad og iPod Touch).
  • Gmail-kontakter (tilgjengelig på Windows, Web, Android og iPhone, iPad og iPod Touch)
  • Outlook-kontaker (kun Windows)

Merk: For å vise en liste med mottakere med profilbilder fra kontaktlister i Evernote, må du tillate at Evernote får tilgang til disse listene. Disse kontaktene lagres ikke på Evernote-serverne.

Work Chat-invitasjoner og -varslinger

Når du har invitert noen til en chat vil de se en varsling og et Work Chat-merke på datamaskinen eller enheten. Hvis mottakerne ikke har noen Evernote-konto, vil de motta en e-post eller SMS med varsling om at de har mottatt en Work Chat-melding fra dem. De kan deretter velge å registrere seg eller logge på Evernote for å kunne se chatten med deg.

Du trenger ikke å bekymre deg for om et telefonnummer eller en e-postadresse er knyttet til en mottakers konto. Hvis de allerede har en Evernote-konto, og du sender en melding til et telefonnummer eller en e-postadresse som ikke er knyttet til den kontoen, kan de legge til de nye kontaktdetaljene i den eksisterende kontoen og deretter se meldingen.

Merk: Funksjonen for SMS-invitasjon er ikke tilgjengelig i alle land.

Godta en invitasjon

Når en mottaker godtar en invitasjon til en chat vil de se en varsling hver gang en ny melding er sendt. Disse varslingene viser avsendernavnet sammen med de første ordene eller linjene i meldingen. Hvordan disse varslingene vises og hvor lenge de vises på skjermen vil variere avhengig av hvilket Evernote-produkt du bruker.

Se eller fortsette tidligere chatter

Velg Work Chat fra navigasjonsmenyen for å se en liste med tidligere Work Chat-tråder som du har vært med i. Finn en eksisterende chat og legg inn en ny melding.

Merk: Work Chat-samtaler du sletter slettes kun fra din egen konto. Samtalen vil fortsatt være synlig for de andre du chattet med.

Nøkkelord:

• chat
  • send en chat
  • send en melding