Bruk Work Chat

Bruk Work Chat
< Forrige / Neste >

Bruk Work Chat

Med Work Char kan du raskt og enkelt sende meldinger til andre Evernote-brukere og samarbeide om delte notater og notatbøker. Work Chat er ikke laget for å erstatte andre chatteapper.

Sende en Work Chat-melding

For å sende en melding med Work Chat, følg trinnene for ditt operativsystem nedenfor.

  • Mac

    Nye Evernote for Mac

    1. Klikk på Work Chat fra navigasjonsmenyen.
    2. Klikk på Ny chat-knappen (blyant i en firkant).

    Eldre versjon av Evernote for Mac

    1. Klikk på Work Chat fra navigasjonsmenyen.
    2. Klikk på + Ny chat-knappen øverst i listen med meldinger.
  • Windows

    Nye Evernote for Windows

    1. Klikk på Work Chat fra navigasjonsmenyen.
    2. Klikk på Ny chat-knappen (blyant i en firkant).

    Eldre versjon av Evernote for Windows

    1. Klikk på Work Chat fra navigasjonsmenyen.
    2. Klikk på + Ny chat-knappen øverst i listen med meldinger.
  • iPhone, iPad og iPod touch

    The new Evernote for iOS
    1. Trykk på Work Chat fra navigasjonsmenyen.
    2. Trykk på Ny chat-knappen (blyant i en firkant).
    Older version of Evernote for iOS
    1. Trykk på Konto-fanen, trykk deretter på Work Chat.
    2. Trykk på +-knappen.
  • Android

    1. Trykk på Work Chat fra navigasjonsmenyen.
    2. Trykk på +-knappen.
  • Web

    1. Klikk på Work Chat fra navigasjonsmenyen.
    2. Klikk på Ny chat-knappen (blyant i en firkant).

    Merk: Work Chat er kun tilgjengelig i eldre versjoner av Evernote Web. Nye Evernote Web støtter ikke Work Chat.

Inviter personer for å chatte

Du kan legge til flere deltakere i en chat. Fordi samtaler i Work Chat er personlige for deg og deltakerne i chatten, vil kun deltakerne se dem. Hvis du vil legge til en ny deltaker opprettes det en ny chat. For å invitere personer til en ny chat, skriver du inn navnene deres eller velger dem fra en foreslått liste med kollegaer.

Du kan også chatte med personer i din personlige kontaktliste:

  • Tidligere Evernote-kontakter som du har chattet eller delt notater med
  • Kollegaer fra din bedrifts Evernote Business-konto (kun for Evernote Business-brukere)
  • Kontakter fra din datamaskin eller enhets adressebok (tilgjengelig for Windows, Mac, Android og iPhone, iPad og iPod Touch).
  • Gmail-kontakter (tilgjengelig på Windows, Web, Android og iPhone, iPad og iPod Touch)
  • Outlook-kontaker (kun Windows)

Merk: For å vise en liste med mottakere med profilbilder fra kontaktlister i Evernote, må du tillate at Evernote får tilgang til disse listene. Disse kontaktene lagres ikke på Evernote-serverne.

Work Chat-invitasjoner og -varslinger

Når du har invitert noen til en chat vil de se en pop-up og et Work Chat-merke på datamaskinen eller enheten. Hvis mottakerne ikke har noen Evernote-konto, vil de motta en e-post eller SMS med varsling om at de har mottatt en Work Chat-melding fra dem. De kan deretter velge å registrere seg eller logge på Evernote for å kunne se den delte notatboken og chatte med deg.

Du trenger ikke å bekymre deg for om et telefonnummer eller en e-postadresse er knyttet til en mottakers konto. Hvis de allerede har en Evernote-konto, og du sender en melding til et telefonnummer eller en e-postadresse som ikke er knyttet til den kontoen, kan de legge til de nye kontaktdetaljene i den eksisterende kontoen og deretter se meldingen.

Merk: Funksjonen for SMS-invitasjon er ikke tilgjengelig i alle land.

Godta en invitasjon

Når en mottaker godtar en invitasjon til en chat vil de se varslinger på skjermen hver gang en ny chat er sendt. Disse varslingene viser avsendernavnet sammen med de første ordene eller linjene i meldingen. Hvordan disse varslingene vises og hvor lenge de vises på skjermen vil variere avhengig av hvilket Evernote-produkt du bruker.

Se eller fortsette tidligere chatter

Velg Work Chat fra navigasjonsmenyen for å se en liste med tidligere Work Chats som du har vært med i. Finn en eksisterende chat og legg til en ny melding. Du kan slette en chat, men husk at når den er slettet, så vil du ikke lenger ha tilgang til notatet, eller referansene det kanskje har til delte notater.

Merk: Work Chat-samtaler du sletter slettes kun fra din egen konto. Samtalen vil fortsatt være synlig for de andre du chattet med.

LANGUAGES_PRODUCT

Nøkkelord:

  • chat
  • send en chat
  • send en melding