Hurtigstart for Work Chat

< Forrige / Neste >

Hurtigstart for Work Chat

Med Work Chat kan du kommunisere og samarbeide med andre om jobben din, uten at du må gå ut av Evenrnote. Del notater, notatbøker og utveklse ideer med alle, enten de bruker Evernote eller ikke.

Når du har delt et notat med teamet ditt vil du kunne se hvem andre som ser eller redigerer det og starte en chat med dem.

Tre trinn for å starte en Work Chat:

Etikett for trinn 1

Opprett en ny Work Chat

Skjermbilde av Work Chat-ikon på iOS

Start en Work Chat med en eller flere personer.

1. Finn og velg Work Chat-knappen på datamaskinen eller mobilen:

• Mac og Windows

The new Evernote for Mac and Windows: Select Work Chat from the navigation menu, then click the New Chat button (pencil in a square).

Eldre versjon av Evernote for Mac og Windows: Velg Ny chat fra Evernote-verktøylinjen.

• iPhone, iPad og iPod touch

Nye Evernote for iOS: Trykk på de tre lunjene nederst i venstre hjørne for å åpne menyen, trykk på Work Chat, og trykk deretter på Ny chat-knappen (blyant i en firkant).

Eldre versjoner av Evernote for iOS: Åpne Konto-fanen, trykk på Work Chat og trykk deretter på det grønne plusstegnet (+).

• Android

Velg Work Chat fra menyen og trykk deretter på Ny chat.

• Web

Velg Work Chat-knappen (snakkeboble med pil) og klikk deretter på Work Chat-knappen øverst til høyre i chattelisten.

Merk: Kun tilgjengelig for eldre versjoner av Evernote Web. Nye Evernote Web støtter ikke Work Chat.

2. Angi e-postadressene til en eller flere mottakere, og velg eller trykk på Send.

Etikett for trinn 2

Del et notat i Work Chat

Skjermbilde av deling i Work Chat

Slik deler du et individuelt notat i Work Chat:

1. Velg et notat fra notatlisten.
  2. Velg Del (Mac og Windows), eller trykk på Del-knappen (Android og iPhone, iPad og iPod Touch).
  3. Velg Inviter noen (nye Evernote for iOS). Angi tillatelsesnivået til "Kan redigere og invitere", "Kan redigere" eller "Kan se".
  4. Førg for at det finnes minst en mottaker, skriv en melding og klikk på "Send".

Etikett for trinn 3

Se hvem som ser på dine delte notater

Til stede i Work Chat

Når du har delt et notat kan du se om noen ser eller redigerer det når som helst.

Nøkkelord:

• chat
  • samarbeid
  • rediger og inviter
  • tillatelser
  • send en chat
  • send en melding
  • del notater
  • dele notater
  • se og redigere
  • work chat