Hurtigstart for Work Chat

< Forrige / Neste >

Hurtigstart for Work Chat

Med Work Chat kan du kommunisere og samarbeide med andre om jobben din, uten at du må gå ut av Evernote. Del ideer med alle, enten de bruker Evernote eller ikke.

Send en melding i Work Chat

Start en Work Chat med en eller flere personer.

• Mac og Windows

Nye Evernote for Mac og Windows: Velg Work Chat fra navigasjonsmenyen, klikk deretter på Ny chat-knappen (blyant i en firkant).

Eldre versjon av Evernote for Mac og Windows: Velg Ny chat fra Evernote-verktøylinjen.

• iPhone, iPad og iPod touch

Nye Evernote for iOS: Trykk på de tre lunjene nederst i venstre hjørne for å åpne menyen, trykk på Work Chat, og trykk deretter på Ny chat-knappen (blyant i en firkant).

Eldre versjoner av Evernote for iOS: Åpne Konto-fanen, trykk på Work Chat og trykk deretter på det grønne plusstegnet (+).

• Android

Nye Evernote for Android: Trykk på de tre linjene nederst i venstre hjørne for å åpne menyen, trykk på Work Chat og trykk deretter på Ny chat-knappen (blyant i en firkant).

Eldre versjoner av Evernote for Android: Velg Work Chat fra navigasjonsmenyen, trykk deretter på Ny chat.

• Web

Velg Work Chat-knappen (snakkeboble med pil) og klikk deretter på Work Chat-knappen øverst til høyre i chattelisten.

Merk: Kun tilgjengelig for eldre versjoner av Evernote Web. Nye Evernote Web støtter ikke Work Chat.

Nøkkelord:

• chat
  • samarbeid
  • rediger og inviter
  • tillatelser
  • send en chat
  • send en melding
  • del notater
  • dele notater
  • se og redigere
  • work chat