Evernote + Google Calendar-oversikt

< Forrige / Neste >

Evernote + Google Calendar-oversikt

Koble til Google Calendar og koble notater til hendelser for å gjøre dem enda nyttigere og enklere å finne, slik at du får gjort mer.

• Opprett notater for hendelser umiddelbart og få rask tilgang til dem senere, direkte fra den nye kalenderwidgeten på Startsiden.
  • Forbered deg enkelt til møter, før tiden eller akkurat i tide. Med ett klikk opprettes et logisk strukturert notat, komplett med hendelsesdetaljer og deler for handlingselementer og notater.
  • Søk etter hendelsesdetaljer — som dato, plassering og deltakere — så det er enklere enn noen gang å få tilgang til informasjonen du trenger.
  • Kommer snart: Ikke glem å ta notater når du trenger det. Evernote kan gi deg en påminnelse om å åpne eller opprette et notat etter en hendelse.

Merk: For å koble til kalenderen må du ha et Personal-, Professional-, eller Teams-abonnement.

Legge til kalenderwidgeten på Startsiden

For å komme i gang, sørg for at kalenderwidgeten er lagt til på Startsiden. For å legge til kalenderwidgeten, følg trinnene for ditt operativsystem nedenfor.

• Mac

1. Fra Startsiden, klikk på Tilpass øverst i høyre hjørne.
    2. Dra kalenderwidgeten fra høyre side, og slipp den i en widgetplass.
  • Windows

1. Fra Startsiden, klikk på Tilpass øverst i høyre hjørne.
    2. Dra kalenderwidgeten fra høyre side, og slipp den i en widgetplass.
  • iOS

1. Fra Startsiden, trykk på Tilpass-knappen øverst i høyre hjørne.
    2. Trykk på plussikonet ved siden av kalenderwidgeten i delen "Tilgjengelige widgeter".
  • Android

1. Fra Startsiden, trykk på Tilpass-knappen øverst i høyre hjørne.
    2. Trykk på plussikonet ved siden av kalenderwidgeten i delen "Tilgjengelige widgeter".
  • Web

1. Fra Startsiden, klikk på Tilpass øverst i høyre hjørne.
    2. Dra kalenderwidgeten fra høyre side, og slipp den i en widgetplass.

Koble til Google Calendar

Kunder med et Personal-abonnement kan koble kalendere fra en Google-konto. Kunder med et Professional- eller Teams-abonnement kan koble kalendere fra opptil fem Google-kontoer.

Slik kobler du en Google-konto:

1. I kalenderwidgeten, klikk på Koble til Google Calendar og følg trinnene for å koble til Google Calendar-kontoen. Du vil bli bedt om å logge på Google-kontoen og godta tillatelsene.
  2. På siden for Google-tillatelser, klikk på den blå Tillat-knappen.
  3. Lukk vinduet eller fanen i nettleseren og gå deretter tilbake til Evernote.
  4. I Evernote, velg kalenderne som du vil se i kalenderwidgeten og klikk deretter på Koble til.

Merk: Hvis du allerede har koblet Evernote-kontoen til en Google-konto, så vil du se at standardkalenderen automatisk er koblet til kalenderwidgeten når du legger den til på Startsiden. For mer informasjon, gå til Legge til og fjerne Google-kontoer.

Legge til kalendere fra Google Calendar

Når Google-kontoen er koblet til, vil du bli bedt om å velge en kalender som skal legges til i kalenderwidgeten. Slik legger du til flere kalendere fra kontoen din:

1. Klikk eller trykk på Flere alternativer-knappen (tre prikker).
  2. Klikk eller trykk på Velg kalendere ....
  3. Huk av i boksen ved siden av hver kalender som du vil legge til.

Hvis du har et Professional- eller Teams-abonnement, så kan du koble til kalendere fra flere Google-kontoer (opptil fem). Slik legger du til flere kontoer:

1. Klikk eller trykk på Flere alternativer-knappen (tre prikker).
  2. Klikk eller trykk på Legg til kalenderkonto.
  3. Logg på en annen Google-konto.
  4. Velg kalendere som skal legges til.

For mer informasjon, gå til Legge til og fjerne Google-kontoer.

Endre eller koble fra en Google-konto

Slik endrer du den tilkoblede Google-kontoen:

1. Klikk eller trykk på Flere alternativer-knappen (tre prikker).
  2. Klikk eller trykk på Kalenderinnstillinger.
  3. Klikk eller trykk på Administrer kontoer.

For mer informasjon, gå til Legge til og fjerne Google-kontoer.

Kalenderwidgetvisninger

Det er to tilgjengelige visninger: tidslinjevisning og listevisning.

Tidslinjevisning i kalenderwidgeten

Tidslinjevisning

Med tidslinjevisning ser du hendelsene dine på en tidslinje, så det er enkelt å visualisere når du må delta på noe og når du har pauser.

Listevisning i kalenderwidgeten

Listevisning

Listevisningen komprimerer hendelsene dine i en liste, med tidspunktet for hver hendelse under tittelen.

For å bytte mellom visninger, klikk på Flere alternativer (tre prikker) og velg Tidslinje eller Liste fra delen "Vis som".

Navigere i kalenderwidgeten

Kalenderwidget i 2x-bredde

• Klikk på Kalender i widgettittelen for å åpne en utvidet visning av kalenderen.
  • Klikk på kalenderknappen øverst i høyre hjørne for å hente dagens dato.
  • Klikk på Flere alternativer (tre prikker) øverst i høyre hjørne for å se hvilke andre handlinger du kan gjøre.
  • Klikk på venstre- og høyrepilene for å navigere til forrige og neste dag.
  • Klikk på datoen for å velge en dato i kalenderen.
  • Klikk på en hendelse for å se hendelsesdetaljene og se hvilke andre handlinger du kan gjøre.

Flere kalenderfunksjoner

For å lære mer om kalenderfunksjonalitet, gå til disse artiklene:

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg koble til en annen kalender (ikke Google Calendar)?

Ikke akkurat nå. Vi starter med Google Calendar, men vi planlegger å innføre støtte for flere kalendere i fremtiden.

Kan jeg utvide kalenderwidgeten vertikalt så jeg kan se flere hendelser på en gang?

Nei. Vi støtter for øyeblikket kun horisontal utvidelse. Du kan i tillegg kun se en dag av gangen i widgeten, uansett hvor bred den er.

hvordan kan jeg søke etter eller filtrere notater som inneholder kalenderhendelser?

Du kan bruke contains:calendarEvent -søkesyntaksen eller filtrere notatlisten med filteret "Inneholder".

Hvis jeg sier opp Personal, Professional eller Teams, og en av Google-kontoene mine kobles fra, hva skjer med notatene som er koblet til kalenderhendelser fra den kontoen?

Du mister tilgang til å koble til flere kalenderkontoer, og kun kontoen du koblet til først forblir tilkoblet. For frakoblede kontoer, vil du ikke lenger kunne se hendelser i kalenderwidgeten. Notater som ble koblet til kalenderhendelser fra disse kontoene vises i hendelsesdetaljene, men de blir ikke lenger oppdatert nå endringer gjøres i Google Calendar.

Kan jeg se Evernote-notatene mine i Google Calendar?

Koblede notater er ikke synlige i Google Calendar, men du kan inkludere en offentlig lenke til notatet i beskrivelsen i kalenderhendelsen, hvis du vil at andre møtedeltakere skal ha lesetilgang til notatet. For å gi andre møtedeltakere tilgang til notatet i Evernote, så må du dele notatet med dem.

Kan jeg prøve kalenderwidgeten gratis?

Hvis du har Evernote Free, Plus eller Premium, finnes det en gratis 14-dagers prøveversjon av denne funksjonen. Du trenger ikke noe kredittkort for å teste funksjonen, og den inkluderer muligheten til å koble til en eller flere Google Calendar-kontoer, samt å tilpasse Startsiden. Du har mulighet til å oppgradere abonnementet på slutten av prøveperioden. Du kan kun teste ut prøveversjonen av en funksjon én gang.