Bytt til nye Evernote Web (versjon 10+)

< Forrige / Neste >

Bytt til nye Evernote Web (versjon 10+)

De fleste kunder som bruker Evernote Web bruker nyeste versjon (versjon 10+), men hvis du har mer enn 10 000 notater på kontoen, eller er Evernote Teams-kunde, så har du ikke hatt tilgang til den tidligere. Du kan nå bytte til nye Evernote Web (V10+) manuelt via dine personlige innstillinger.

Med nye Evernote Web får du tilgang til de nyeste funksjonene i Evernote Web, inkludert helt nye ting som Startsiden.

Aktiver Evernote Web (versjon 10+)

For å aktivere nye Evernote Web, følg disse trinnene i nettleseren.

1. Gå til Personlige innstillinger i kontoinnstillingene.
  2. I delen "Webklient", huk av i boksen ved siden av Aktiver V10+ webklienter ....

Deaktivere Evernote Web (versjon 10+)

For å deaktivere nye Evernote Web, følg disse trinnene i nettleseren.

1. Gå til Personlige innstillinger i kontoinnstillingene.
  2. I delen "Webklient", fjern haken i boksen ved siden av Aktiver V10+ webklienter ....

Merk: Hvis du manuelt har byttet til en eldre versjon av Evernote Web, må du bytte tilbake til den nye versjonen før du får tilgang til nye Evernote Web. For å gjøre dette, følg disse trinnene før du gjør trinnene ovenfor:

1. Gå til kontoinnstillinger.
  2. I delen Evernote Web, klikk på Gå til ny versjon nedenfor der det står "Evernote Web er helt ny! Prøv det nå."

Hvis det står "Du bruker allerede nye Evernote Web", så bruker du allerede den nye versjonen av Evernote Web, og du trenger ikke å foreta deg noe.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan vet jeg om dette gjelder meg?

Dette gjelder for alle Evernote-kunder som har mer enn 10 000 notater på kontoen, og for alle Evernote Teams-kunder, uavhengig av hvor mange notater de har på kontoen sin.

Hvis du har under 10 000 notater, og du ikke er Evernote Teams-kunde, så har du allerede tilgang til nye Evernote Web som standard, og du trenger ikke å foreta deg noe, med mindre du tidligere har byttet til en gammel versjon av Evernote Web manuelt (noe som er uvanlig). Hvis du bruker en eldre versjon av Evernote Web, så må du først bytte til en nyere versjon som forklart i instruksjonene ovenfor.

Hva gjør jeg hvis jeg oppdager ytelsesproblemer?

Hvis du har mer enn 10 000 notater på kontoen, eller du har en Evernote Teams-konto, så vil du kanskje merke en lengre lastetid når du starter Evernote Web (V10+) for første gang. Hvis ytelsesproblemene fortsetter, kan du deaktivere nye Evernote Web og gå tilbake til gamle Evernote Web ved hjelp av instruksjonene ovenfor.