Fjerne Evernote-data fra Mac eller Windows

< Forrige / Neste >

Fjerne Evernote-data fra Mac eller Windows

Når du logger av nye Evernote for Mac og nye Evernote for Windows, kan det hende du blir spurt om du ønsker å lagre Evernote-data på enheten din. Alternativet er huket av som standard. Dette betyr at du raskt får tilgang til dataene dine når du logger på, uten at du må synkronisere hele kontoen hver gang.

Enkelte ganger ønsker du kanskje å fjerne de lagrede dataene fra enheten din. For å gjøre dette, følg trinnene for ditt operativsystem nedenfor.

• Mac

Før du begynner, sørg for at notatene er synkronisert.

1. Avslutt Evernote.
    2. Åpne Finder.
    3. Fra menylinjen, velg Gå - Gå til mappe ....
    4. Lim inn ~/Library/Application Support/ i tekstfeltet og klikk på Go. Hvis du ikke finner denne katalogen, prøv: ~/Library/Containers/com.evernote.Evernote/Data/Library/Application Support/.
    5. Slett "Evernote"-mappen.
    6. Åpne Evernote og logg på.

Hvis du får et macOS-vindu med informasjon om at Evernote må ha tilgang til Keychain Access-appen, angi Mac-administratorpassordet (samme som du bruker når du logger på Mac-en) og klikk på Tillat alltid. Evernote må ha tilgang til Keychain Access på Mac for å skrive in Evernote-påloggingsdetaljene. Evernote har kun tilgang til egne Keychain Access-elementer, og har ikke tilgang til andre påloggingsdetaljer i appen.

• Windows

Før du begynner, sørg for at notatene er synkronisert.

1. Trykk på Ctrl + Shift + Esc på tastaturet for å åpne oppgavebehandleren.
    2. Velg Flere detaljer for å se bakgrunnsprosessene.
    3. Velg alle prosesser med "Evernote" i tittelen og avslutt dem.
    4. Åpne Windows Utforsker.
    5. Lim inn %appdata% i tittelen i vinduet og trykk på Enter.
    6. Slett "Evernote"-mappen.
    7. Åpne Evernote og logg på.