Angi en forfallsdato for en oppgave

< Forrige / Neste >

Angi en forfallsdato for en oppgave

Med forfallsdatoer kan du angi en tilpasset dato eller tid, eller en forhåndsinnstilt tid (for eksempel "i dag" eller "i morgen") for når en oppgave forfaller. Å angi en forfallsdato er ikke det samme som å legge til en påminnelse for en oppgave, og du vil ikke få noen varsling. Hver oppgave kan kun ha en forfallsdato, og når datoen har passert, blir oppgaven angitt som forfalt.

Oppgaver med en forfallsdato har forfallsdatoen ved siden av dem.

Merk: Denne funksjonen er kun tilgjengelig med et Personal-, Professional- eller Teams-abonnement.

Angi en forfallsdato

For å angi en forfallsdato for en oppgave, følg trinnene for ditt operativsystem nedenfor.

• Mac

Klikk hvor som helst i tittelen for en oppgave for å åpne redigeringsverktøyet for oppgaver. Klikk deretter på kalenderknappen til høyre for oppgavetittelen. Velg en forhåndsinnstilt tidsperiode, eller klikk på en dato i kalenderen for å velge en bestemt dato. Du kan også angi en tidssone og et tidspunkt om du ønsker.

• Windows

Klikk hvor som helst i tittelen for en oppgave for å åpne redigeringsverktøyet. Klikk deretter på kalenderknappen til høyre for oppgavetittelen. Velg en forhåndsinnstilt tidsperiode, eller klikk på en dato i kalenderen for å velge en bestemt dato. Du kan også angi en tidssone og et tidspunkt.

• iOS

Trykk hvor som helst i tittelen for en oppgave for å åpne redigeringsverktøyet for oppgaver. Trykk deretter på kalenderen med et plusstegn på verktøylinjen over tastaturet. Velg en forhåndsinnstilt tidsperiode, eller trykk på Velg en dato for å velge en bestemt dato. Du kan også angi en tidssone og tidspunkt om du ønsker.

• Android

Trykk hvor som helst i tittelen for en oppgave for å åpne redigeringsverktøyet for oppgaver. Trykk deretter på kalenderen med et plusstegn på verktøylinjen over tastaturet. Velg en forhåndsinnstilt tidsperiode, eller trykk på Velg en dato for å velge en bestemt dato. Du kan også angi en tidssone og tidspunkt om du ønsker.

• Web

Klikk hvor som helst i tittelen for en oppgave for å åpne redigeringsverktøyet. Klikk deretter på kalenderknappen til høyre for oppgavetittelen. Velg en forhåndsinnstilt tidsperiode, eller klikk på en dato i kalenderen for å velge en bestemt dato. Du kan også angi en tidssone og et tidspunkt.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg lære mer om oppgaver?

For å lære mer, gå til Oppgaveoversikt.

Hva er forskjellen på en forfallsdato og en oppgavepåminnelse?

En forfallsdato er ment å være datoen for når en oppgave skal være fullført. Avhengig av oppgaven, kan det hende at forfallsdato og oppgavepåminnelse er det samme. Her er noen eksempler på når du kan bruke en, den andre eller begge:

• Oppgaven "Send inn skattemelding" har forfallsdato 15. april. Du bør angi en eller flere oppgavepåminnelser før denne datoen slik at du rekker fristen.
  • Oppgaven "Ring mamma" har kanskje ingen forfallsdato, men du kan legge til en oppgavepåminnelse for å varsle deg om når du skal fullføre oppgaven.
  • Oppgaven "Fullfør kapittel en" har forfallsdato neste uke, men du trenger ikke varslinger for å minne deg på å skrive. (Eller, det gjør du kanskje!)

Hvorfor får jeg ikke varsling for en forfallsdato som kommer eller som har passert?

Forfallsdatoer gjør ikke at du automatisk får varslinger. For å motta en varsling, legg til en påminnelse med dato og tidspunkt for da du vil motta en varsling. Du kan legge til opptil fem påminnelser for en oppgave.

Hva skjer med forfallsdatoene mine hvis jeg sier opp abonnementet mitt?

Oppgavene beholder forfallsdatoene som ble satt før du sa opp abonnementet, men du vil ikke kunne legge til eller redigere en forfallsdato for nye eller eksisterende oppgaver.