Vis alle oppgaver på ett sted

< Forrige / Neste >

Vis alle oppgaver på ett sted

Oppgaver i Ever ute bor sammen med notatene dine, så du kan ende opp med veldig mange oppgaver på tvers av veldig mange notater. Derfor har vi lagd en oppgavevisning, som du kommer til fra navigasjonsmenyen. Der ser du alle oppgavene på kontoen, uavhengig av hvilket notat de er i. Endringer du gjør for en oppgave, enten i selve notatet eller i oppgavevisningen, blir oppdatert over alt.

Merk: Denne funksjonen er kun tilgjengelig med et Personal-, Professional- eller Teams-abonnement.

Naviger til oppgavevisningen

Det er fire faner i oppgavevisningen som lar deg se oppgavene organisert og sortert på ulike måter.

• Mine oppgaver - På denne fanen kan du se alle oppgavene du har opprettet til deg selv, samt oppgaver som er tildelt deg av andre. Oppgaver som du oppretter og tildeler andre vises ikke på denne fanen, men på Tildelt-fanen. Som standard er oppgavene listet opp etter relevans. Trykk eller klikk på Sorter etter ...-knappen for å sortere oppgaver etter tittel, forfallsdato, oppdatert dato eller opprettet dato.
  • Tildelt - På denne fanen kan du se alle oppgavene på kontoen din, organisert etter hvem de er tildelt: Tildelt av meg, tildelt meg, tildelt andre og ikke tildelt.
  • Notater - På denne fanen kan du se alle oppgavene på kontoen din basert på hvilket notat de tilhører. Trykk eller klikk på Sorter notater etter ...-knappen for å sortere notater etter tittel, oppdatert dato eller opprettet dato. Du kan også velge om du vil feste ditt standard oppgavenotat øverst i listen, uavhengig av sorteringsalternativ.
  • Forfallsdatoer - På denne fanen kan du se alle oppgavene på kontoen basert på forfallsdato. Denne fanen inkluderer oppgaver som du har opprettet og/eller tildelt andre, samt oppgaver som er tildelt deg.

Du kan også se fullførte oppgaver i oppgavevisningen. På PC, klikk på Flere handlinger (tre prikker) øverst i høyre hjørne og velg deretter Vis fullførte. På mobil, trykk på Flere handlinger (tre prikker) øverst i høyre hjørne, trykk på Vis alternativer og velg deretter Vis fullførte oppgaver. Fullførte oppgaver er grå og har gjennomstreking i teksten.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg lære mer om oppgaver?

For å lære mer, gå til Oppgaveoversikt.

Kan jeg fjerne Oppgaver fra navigasjonsmenyen?

Nei.

Kan jeg sette opp appen slik at den åpnes direkte i Oppgaver-visningen?

Nei.

Hva skjer med Oppgaver-visningen vis jeg sier opp abonnementet mitt?

Oppgavevisningen er fortsatt synlig i appen hvis du sier opp abonnementet ditt. Du kan se og samhandle med oppgaver som er tildelt deg av andre på Tildelt-fanen. For å bruke fanene Mine oppgaver, Notater eller Forfallsdato, så vil du bli bedt om å abonnere på Evernote.