Vis alle oppgaver på ett sted

< Forrige / Neste >

Vis alle oppgaver på ett sted

Oppgaveoversikt i Evernote på PC og mobil

Siden oppgaver blir lagt sammen med notatene dine, kan du ende opp med veldig mange oppgaver på tvers av veldig mange notater. Derfor har vi lagd en oppgavevisning, som du kommer til fra navigasjonsmenyen. Der ser du alle oppgavene på kontoen, uavhengig av hvilket notat de er i. Endringer du gjør for en oppgave, enten i selve notatet eller i oppgavevisningen, blir oppdatert over alt.

Merk: Denne funksjonen er kun tilgjengelig med et Personal-, Professional- eller Teams-abonnement.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg lære mer om oppgaver?

For å lære mer, gå til Oppgaveoversikt.

Kan jeg fjerne Oppgaver fra navigasjonsmenyen?

Nei.

Kan jeg sette opp appen slik at den åpnes direkte i Oppgaver-visningen?

Nei.

Hva skjer med Oppgaver-visningen vis jeg sier opp abonnementet mitt?

Du vil fortsatt se Oppgaver i navigasjonsmenyen, men du vil bli bedt om å abonnere på Evernote når du klikker på den.