Tidligere versjonsnotater for Evernote for Android

< Forrige / Neste >

Tidligere versjonsnotater for Evernote for Android

Denne artikkelen inneholder en logg med versjonsnotater for offentlige versjoner av Evernote fra og med versjon 10.0. For å se gjeldende versjonsnotater, gå til Evernote versjonsnotater.

• 31. august 2022 - versjon 10.39

fikset

• Diverse feilrettinger
  • 18. august 2022 - versjon 10.38

Nytt

• Vi har lagt til et nytt filter i oppgavevisningen så du kan velge å se kun gjentakende oppgaver.
  • 4. august 2022 - versjon 10.37

Nytt

• Jobb raskere på Chromebook med nye hurtigtaster.
    • Tomme notattitler fylles nå ut automatisk fra første linje av innholdet.
    • Ny mini-sidemeny for enklere navigering på Chromebook og nettbrett.
  • 22. juli 2022 - versjon 10.36

Nytt

• Filtrering etter stabel er nå tilgjengelig for Teams-kunder.
  • 5. juli 2022 - versjon 10.35

Nytt

• Vi introduserer gjentakende oppgaver! Velg blant forhånsinnstilte alternativer som daglig eller ukentlig, eller sett en tilpasset intervall.
    • Nå kan du lime inn en URL for umiddelbart å legge til en hyperlink i valg tekst.

Fikset

• Diverse feilfiksing.
  • 8. juni 2022 - versjon 10.34

Fikset

• Diverse feilfiksing.
  • 31. mai 2022 - versjon 10.33

Nytt

• Forbedret responstid for å koble til / koble fra kalendere.
    • Filtrert etter stabel når du søker i appen eller i widgeten for filtrerte notater (foreløpig uten Teams).
  • 11. mai 2022 - versjon 10.32

Fikset

• Stabilitets- og ytelsesforbedringer
  • 2. mai 2022 - versjon 10.31

Fikset

• Diverse feilrettinger
  • 12. april 2022 - versjon 10.30.1

Nytt

• Nå optimalisert for Chromebook.

Fikset

• Fikset et problem der Office-dokumenter som var lagt ved et notat ikke åpnet seg
    • Fikset et problem der handlingsmenywidgeten ikke tok hensyn til innstillinger for mørk modus
  • 16. mars 2022 - versjon 10.29

Fikset

• Endret e-postspråk til å inkludere navn på delte notater og notatbøker.
    • Diverse feilrettinger
  • 7. mars 2022 - versjon 10.28

Fikset

• Endret e-postspråk til å inkludere navn på delte notater og notatbøker.
    • Diverse feilrettinger
  • 17. februar 2022 - versjon 10.27

Nytt

• Layouten på Startsiden er optimalisert for større skjermer, der antall kolonner automatisk justerer seg til skjermbredden.
  • 2. februar 2022 - versjon 10.26

Nytt

• Nye widgeter! Se lister med oppgaver, snarveier eller notater på enhetens Startside.

Fikset

• Flere feilrettinger
  • 20. januar 2022 - versjon 10.25

Nytt

• Nytt! Gå varslinger for Google Calendar i Evernote.

Fikset

• Flere feilrettinger og forbedringer i stabilitet
  • 5. januar 2022 - versjon 10.24

Nytt

• Lagt til Mine oppgaver-fane i oppgavevisningen.
    • Lagt til et ikon som indikerer standard notatbok.
    • Forbedret synlighet for overflytmenyen på nettbrett.
    • Forbedret lastetid for Startsiden.

Fikset

• Plassholderoppgaver i kalendernotater vises ikke lenger i oppgavevisningen.
    • Lenker til notater i Evernote er nå trykkbare fra oppgavetitler.
  • 9. desember 2021 - versjon 10.23

Nytt

• Lagt til flere visninger for tildelte oppgaver.

Fikset

• Trykk for å åpne URL-er i oppgavevisningen.
  • 2. desember 2021 - versjon 10.22

Nytt

• Økte maksimal lengde på oppgavetittel til 1000 tegn.
    • Forbedret ytelse for fanene flagget, forfallsdato og tildelt i oppgavevisning.
  • 11. november 2021 - versjon 10.21

Nytt

• Bakgrunnbilde på Startsiden er nå valgfritt.
    • Du kan nå tildele oppgaver til personer som ikke er Evernote-kunder.

Fikset

• Viktige krasjfikser
  • 27. oktober 2021 - versjon 10.20

Nytt

• Se og rediger kryptert tekst uten permanent å dekryptere den først.
    • Søket bruker nå gjeldende notatok eller område som standard

Fikset

• Du kan nå gruppere oppgaver etter hvem de er tildelt på Tildelt-fanen i oppgavevisningen.
    • Forfallsdato, påminnelse og tildelt forsvinner ikke lenger når en oppgave er markert som fullført.
  • 13. oktober 2021 - versjon 10.19

Nytt

• Appen kan nå lagre en kopi av bilder som er tatt i appen på enhetens kamerarull.
    • Foreslåtte filtre vises øverst i notatlisten etter at man har søkt.
    • La til flere alternativer for å håndtere hyperlenker i oppgaver.
    • Oppgaver kan nå sorteres etter forfallsdato i oppgavevisningen.

Fikset

• Fikset et problem der kinesiske og japanske ord forsvant.
  • 23. september 2021 - versjon 10.18

Nytt

• Utivded støtte for lenker og forbedret oppdaging av lenker i redigeringsverktøyet.

Fikset

• Notater lukkes ikke lenger under redigering.
    • Ytelsesforbedringer under panseret.
  • 14. september 2021 - versjon 10.17

Nytt

• Tabeller støtter nå kodeblokker og delelinjer.
    • Opprett nye notater, oppgaver, etiketter og notatbøker direkte fra hver widgets ikon på Startsiden.

Fikset

• Bilder som skannes inn i Evernote lagres nå på riktig måte.
  • 25. august 2021 - versjon 10.16

Nytt

• Med den nye widgeten med filtrerte notater ser du kun innholdet du trenger, direkte fra Startsiden (kun utvalgte abonnement).

Fikset

• Når du nå trykker på "Gå til notat" fra detaljvisningen til oppgaver, så fungerer det som det skal.
    • Notater vises ikke lenger i oppgavelisten når den er fullført.
  • 12. august 2021 - versjon 10.15

Nytt

• Sveip til høyre på en notatbok i listen for flere alternativer, eller for å laste den ned for å bruke den når du er frakoblet.

Fikset

• Vi har justert litt under panseret for å gjøre Oppgaver enda nyttigere for deg.
  • 28. juli 2021 - versjon 10.14

Nytt

• Tilpass opprett-knappen med syv ulike stiler å velge blant.

Fikset

• Påminnelsesvarslinger vises nå på riktig tidspunkt.
    • Jevnere skrolling gjennom søkeresultatene.
  • 22. juli 2021 - versjon 10.13.2

I tilfelle du har gått glipp av det, sjekk ut våre nyeste abonnement:

• Evernote Personal — hold orden på hjem og familie.
    • Evernote Professional —øk produktiviteten på jobben.

Nytt om utvalgte abonnement:

• Koble til Google Calendar for å koble notater til hendelser.
    • Legg til den nye oppgavewidgeten og flere versjoner av utvalgte widgeter på Startsiden.
    • Søk med Booleanske operatører og geolokasjon.
  • 16. juli 2021 - versjon 10.13.1

Nytt

• Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Fikset

• Diverse feilfiksing.
  • 7. juli 2021 - versjon 10.13

Nytt

• Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Fikset

• Diverse feilfiksing.
  • 23. juni 2021 - versjon 10.12

Nytt

• Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Fikset

• Diverse feilfiksing.
  • 3. juni 2021 - versjon 10.11

Oppgaver i Evernote

Vi har startet utrullingen av tidlig tilgang til Oppgaver. Det blir tilgjengelig for deg snart!

Med Oppgaver i Evernote har du kontroll:

• Få en sammendragsvisning av alle gjøremål
    • Koble oppgaver til informasjon i notatene dine
    • Angi forfallsdatoer, påminnelser og flagg for hver oppgave
    • Sorter oppgaver etter notat, forfallsdato eller flagget-status
  • 25. mai 2021 - versjon 10.10

Nytt

• Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Fikset

• Diverse feilfiksing.
  • 3. mai 2021 - versjon 10.9

Fikset

• Fiks for problem med nedlasting av bilder til enheten
    • Fiks for problem med at lyden ikke alltid spilte inn ordentlig hvis skjermen på enheten ble svart
    • Viktige krasjfikser
    • Flere ytelsesforbedringer
  • 15. april 2021 - versjon 10.8

Nytt

• Startsiden er nå tilgjengelig på Android!
    • Bruk søkefiltere fra Notater-visningen.

Fikset

• Forbedringer for tabellredigering.
    • Når du trykker på en påminnelse blir nå riktig notat åpnet.
  • 31. mars 2021 - versjon 10.7

Nytt

• Du kan nå endre bakgrunnsfarge og mønster for skissene dine.
    • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Fikset

• Fanen Påminnelser forsvant av og til etter at du endret sorteringsalternatvene for en notatbok, men ikke nå lenger.
  • 9. mars 2021 - versjon 10.6

Nytt

• Tabeller kan nå redigeres på mobilen!
    • Enkel notatwidget er tilbake!
    • Legg til notat på enhetens Startside
    • Nå kan du velge å vise/skjule notatbøker i områder.

Fikset

• Fikset et problem med å åpne en nettside fra et notat.
    • Fikset et problem med at notater blinket i kortvisning.
    • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.
  • 17. februar 2021 - versjon 10.5

Nytt

• Søk i delte notatbøker er tilbake.

Fikset

• Forhåndsvisning av utklippet notat viser nå notatinnhold.
    • Notater vises ikke lenger som tomme når de åpnes.
    • Notatbøker vises nå riktig etter oppdatering.
    • Alle Work Chat-varslinger vises nå.
    • Tastaturet skjuler ikke lenger delingsmenyen.
  • 14. januar 2021 - versjon 10.4

Nytt

• Handlingslinjewidget for raskt å opprette ulike typer notater.
    • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Fikset

• Åpning av notatlenker forårsaket en feil.
    • PDF-er som ble lagret med ScanSnap var ikke synlige.
    • Bilder så ut som brutte lenker.
    • Du ble av og til logget ut av appen etter noen dager med inaktivitet.
    • Søk etter spesialtegn når du var frakoblet forårsaket av og til en krasj.
    • Rettet en haug med småfeil.
  • 1. desember 2020 - versjon 10.0

Velkommen til nye Evernote — bygd opp fra scratch for å forenkle livet ditt.

Redigeringsverktøy

• Flere alternativer for lister, utheving og formatering
    • Enklere måter å legge til rikt innhold på

Søk

• Søkeforslag i sanntid
    • Snevre inn resultater etter etikett, vedlegg eller forfatter
    • Lagrede søk

UI

• Moderne, strømlinjeformet hovedskjermbilde
    • Redesignede, intuitive menyer

Nøkkelord:

• versjonsnotater
  • oppdater notater
  • endringslogg
  • endringslogg