Bruke Siri med Evernote

< Forrige / Neste >

Bruke Siri med Evernote

Du kan bruke Evernote med Siris hjelp. Aktiver Siri og be henne om å utføre en oppgave i Evernote. Siri kan:

• Opprett et nytt notat
  • Opprette et notat med en oppgaveliste
  • Legge til i et eksisterende notat
  • Legge til i en eksisterende oppgaveliste
  • Søke etter notater i Evernote

Merk: Nye Evernote for iOS støtter ikke bruk av Siri.

Oversikt

Opprett

Bruk Siri til å opprette et nytt notat. Siri kan opprette tekstnotater ut fra hva du sier, så prøv noe som "Hei Siri, opprett notatet "Møteideer" i Evernote."

Tilføy

Bruk Siri til å legge til tekst i et eksisterende notat. Hvis du allerede har et notat eller en oppgaveliste i Evernote, kan du bare be Siri om å legge til mer tekst. "Legg til 'Bestill lunsj' i notatet 'Møtenotater' i Evernote."

Søk

Bruk Siri til å søke etter et notat i Evernote-kontoen. Siri søker i notattitler, notatboknavn, etikettnavn og stabelnavn. Siri forstår også fra-til-datoer, så du kan for eksempel si "Vis meg notatene jeg opprettet i Evernote i forrige uke", eller "Vis meg notatene jeg oppdaterte i Evernote i dag".

Siri-snarveier

Med Siri-snarveier kan du opprette tilpassede talekommandoer for å se på et notat, notatbok, område eller lagret søk, opprette et nytt kameranotat eller lydnotat, kopiere en notatlenke til utklippstavlen eller skrive ut gjeldende notat.

Du kan for eksempel lage en liste med daglige gjøremål, som du skal åpne hver morgen. Sett opp en Siri-snarvei for å åpne det notatet hver gang du sier "Hva må jeg fokusere på i dag?"

Slik lagrer du en Siri-snarvei:

1. Åpne et notat, notatbok, område eller lagret søk.
  2. Trykk på Alternativer-menyen (tre prikker) øverst til høyre.
  3. Velg Opprett en Siri-snarvei.
  4. Spill inn en tilpasset stemmekommando som Siri kan kjenne igjen.

Du kan se innstillinger for snarvei og foreslåtte snarveier ved å åpne innstillinger for iOS og navigere til Siri - Søk - Evernote.

Ofte stilte spørsmål

Må jeg bruke bestemte kommandoer eller setningsoppbygninger med Siri?

Nei. Siri skjønner naturlig språk.

Hva om jeg har flere notater med samme tittel (for eksempel "Møtenotater")?

Hvis Siri ikke er sikker på hvilket notat du refererer til, får du en liste med samsvarende eller relaterte notater du kan velge fra.

Støtter Evernote bruk av Siri på Mac?

Nei. Evernote for Mac støtter ikke bruk av Siri.

Nøkkelord:

• siri
  • siri-snarveier
  • apple
  • ios
  • ios 12
  • ios 13
  • dikter
  • diktering
  • talekommando
  • talenotater
  • stemme