Slik jobber du med en separat individuell konto og teamkonto

Slik jobber du med en separat individuell konto og teamkonto
< Forrige / Neste >

Slik jobber du med en separat individuell konto og teamkonto

Separasjonen mellom individuelle kontoer og teamkontoer gir deg to fokusområder å jobbe i.

Dette skillet hjelper bedrifter og team ved å:

• La brukerne være fokusert på en kontekst av gangen, samtidig som det er enkelt å bytte mellom dem.
  • Redusere sjansen for at individuelle notater ved et uhell havner i teamnotatbøker eller i en teampresentasjon.
  • Gi team tilgang til alle bedriftsrelaterte notater du og andre har opprettet, selv om noen forlater teamet.

BE OM EN DEMO

Tips til å jobbe effektivt på to ulike kontoer

For enkelte kan dette medføre justering av måten du og teamene dine jobber i Evernote. Er er et par tips:

Tenk på notater som enten "individuell" eller "team" fra starten av

La det bli en vane å legge innholdet der det hører til, så du raskt finner det du trenger når du trenger det. Før du tar notater, skanner dokumenter, klipper ut nettsider, videresender e-poster eller legger ved vedlegg, bør du bestemme deg for om det tilhører en individuell konto eller en teamkonto.

Slik avgjør du om det er individuelt innhold eller teaminnhold

Spør deg selv:

• Hvem "eier" innholdet? Jeg eller teamet mitt?
  • Hvem trenger langsiktig tilgang til innholdet? Jeg eller teamet mitt?
  • Trenger teammedlemmene å ha tilgang til denne informasjonen hvis jeg forlater teamkontoen?

Slik lagrer du direkte i en notatbok

• Fra Evernote - Bytt til riktig konto før du legger til nye notater eller legger vedlegg i et notat.
  • Fra Web Clipper - Velg riktig individuell konto eller teamkonto som du vil lagre klippet i.
  • Fra Scannable - Bruk utvidelsen for deling for å lagre skanninger på individuell konto eller teamkonto.

For å spare tid kan du flytte flere notater mellom notatbøkene på en gang, ved å bruke Evernote på en datamaskin. Les mer

Juster arbeidsflytene om nødvendig

Siden du må bytte mellom kontoer, må du kanskje måtte justere måten du er vant til å jobbe i Evernote på.

Enten du er klar over det eller ikke, har sikkert teamet ditt en bestemt måte å jobbe i Evernote på. Hvis du allerede har arbeidsflyter på plass, er dette et bra tidspunkt å se gjennom dem på for å se om de må justeres og for å dokumentere dem.

Les mer om hvordan teamet ditt kan være organisert i Evernote på