Abonner på Evernote Personal

< Forrige / Neste >

Abonner på Evernote Personal

Med Evernote Free, en gratis Evernote-konto, får du muligheten til å lagre tanker og ideer, uansett når eller hvor du blir inspirert. For å få mer ut av Evernote tilbyr vi også Evernote Personal, Professional og Teams. Les mer

Du kan abonnere på Evernote Personal på følgende steder:

• Evernote.com
  • iTunes
  • Google Play

For å registrere deg for Evernote Teams kan du gå til Slik registrerer du deg for Evernote Teams.

Registrer deg på Evernote.com

Slik abonnerer du på Personal via Evernote.com:

1. Gå til Evernote.com og velg planen som best møter dine behov.
  2. Angi e-postadressen og passordet som er knyttet til gjeldende Evernote-konto, eller opprett en ny konto.
  3. Avhengig av region vil du kunne velge blant følgende betalingsalternativer: bankkort, PayPal (tilgjengelig i enkelte land) eller NetBanking (tilgjengelig i utvalgte land).

Abonner via iTunes

For å abonnere på Personal via iTunes må du være logget på Evernote-kontoen på en iOS-enhet, eller være logget på Mac App Store-versjonen av Evernote på datamaskinen din.

• iPhone, iPad og iPod touch

Nye Evernote for iOS

1. Trykk på de tre linjene nederst i høyre hjørne for å åpne navigasjonsmenyen.
    2. Trykk på Oppgrader.
    3. Velg planen som best passer til dine behov.
    4. Følg spørsmålene om å fullføre betalingen via iTunes.

Eldre versjoner av Evernote for iOS

1. Velg Konto og Vis oppgraderingsalternativer.
    2. Velg planen som best passer til dine behov.
    3. Følg spørsmålene om å fullføre betalingen via iTunes.
  • Mac

Nye Evernote for Mac

1. Klikk på Evernote på menylinjen på Mac, klikk deretter på Kontoinformasjon.
    2. Velg planen som best passer til dine behov.
    3. Følg spørsmålene om å fullføre betalingen via iTunes.

Eldre versjon av Evernote for Mac

1. Klikk på navnet øverst til venstre i appen, og klikk deretter på Kontoinfo.
    2. Klikk på Oppgrader og velg planen som best passer til dine behov.
    3. Følg spørsmålene om å fullføre betalingen via iTunes.

Abonner via Google Play

For å kjøpe Personal via Google Play må du først være logget på Evernote-kontoen på en Android-enhet.

1. Trykk på de tre linjene nederst i venstre hjørne for å åpne navigeringsmenyen.
  2. Trykk på Oppgrader.
  3. Velg planen som best passer til dine behov.
  4. Følg spørsmålene for å fullføre betaling via Google Play.

Nøkkelord:

• kjøp
  • abonner
  • kjøp
  • premium
  • itunes
  • google play