Dette gjør du hvis du mistenker uautorisert tilgang til Evernote-kontoen

Dette gjør du hvis du mistenker uautorisert tilgang til Evernote-kontoen
< Forrige / Neste >

Dette gjør du hvis du mistenker uautorisert tilgang til Evernote-kontoen

Hvis du ser mistenkelig aktivitet på Evernote-kontoen, må du gjøre følgende for å sikre den.

1. Bytt passord umiddelbart

Gå til siden Sikkerhetssammendrag i kontoinnstillingene og klikk på Endre passord. Når du er der, bekrefter du at e-postadressen er oppdatert så du ikke går glipp av viktig informasjon fra Evernote, eller hvis vi trenger å bekrefte kontoen din.

Bruk et annet passord for Evernote enn andre sider du logger inn på. Hvis noen finner ut passordet ditt på andre sider, så trenger du ikke å bekymre deg for at de også kommer seg inn i Evernote. Unngå enkle passord som man kan klare gå gjette. Velg et passord som er på minst åtte tegn og som inneholder en blanding av store og små bokstaver og spesialtegn. Du kan også velge en frase som er på minst 20 tegn. En passordgenerator kan gjøre dette enklere. Vi anbefaler at du bruker dette.

Husk å holde kontoinformasjonen din hemmelig. En Evernote-ansatt vil aldri be om passordet ditt.

2. Sett opp totrinnsverifisering

Gå til siden Sikkerhetssammendrag i kontoinnstillinger for å aktivere totrinnsverifisering. Med totrinnsverifisering får du et ekstra lag med sikkerhet, og dette kan beskytte kontoen din selv hvis passordet ditt er på avveie. Les mer

3. Fjern uautoriserte enheter og applikasjoner

Gå til siden Enheter i kontoinnstillinger for å gå gjennom enhetene som har tilgang til Evernote-kontoen. Se etter enheter som ikke hører til, eller som du ikke bruker lenger, og fjern dem. Les mer

Gå til siden Applikasjoner i kontoinnstillinger for å gå gjennom applikasjoner som er godkjent til å få tilgang til kontoen. Bruk "Trekk tilbake tilgang"-funksjonen for å fjerne uønskede eller uautoriserte applikasjoner.

4. Gå gjennom tilgangshistorikken for Evernote-kontoen

Gå til siden Tilgangshistorikk i kontoinnstillinger for å gå gjennom innloggingshistorikken for kontoen din. Du kan se enheter og IP-adresser som har logget på kontoen din i løpet av de siste tre månedene, og se etter mistenkelig aktivitet. Les mer

Nøkkelord:

hack

hacket

noen på kontoen min

konto kompromittert

kompromittert

kompromiss

sikkerhet

sikker konto

lås konto

lås konto

konto stjålet

stjålet konto

bruker kontoen min

hacker

uautorisert

ny innlogging oppdaget