Wat moet je doen als een notitie inhoud bevat die niet ondersteund wordt

Wat moet je doen als een notitie inhoud bevat die niet ondersteund wordt
< Vorige / Volgende >

Wat moet je doen als een notitie inhoud bevat die niet ondersteund wordt

Wanneer iemand inhoud toevoegt aan een gedeelde notitie met de nieuwste versie van Evernote of een Early Access bètaversie, is bepaalde inhoud mogelijk niet toegankelijk wanneer deze wordt bekeken in een oudere versie van Evernote.

Om er voor te zorgen dat alle content in je gedeelde notities zichtbaar zijn en dat je gebruik kan maken van de nieuwste functies en verbeteringen, raden we je aan om te updaten naar de laatste versie van Evernote.

Volg de stappen hieronder voor jouw besturingssysteem om te updaten naar de nieuwste versie van Evernote.

• Mac

• evernote.com/download: Selecteer Help > Controleer op Updates in de menubalk van de Evernote app.
    • Mac App Store: Als je in aanmerking komt voor een nieuwe versie van Evernote ga je naar de Evernote app in de App Store en klik op Bijwerken.

Voor meer informatie over hoe Evernote app updates bij klanten aanlevert en welke klanten voor updates in aanmerking komen, ga je naar Alles over hoe Evernote app updates aan klanten levert.

• Windows

• evernote.com/download: Selecteer Help > Controleer op Updates in de menubalk van de Evernote app.
    • Microsoft Store: Als je in aanmerking komt voor een nieuwe versie van Evernote ga je naar de Evernote app in de Microsoft Store en klik op Bijwerken.

Voor meer informatie over hoe Evernote app updates bij klanten aanlevert en welke klanten voor updates in aanmerking komen, ga je naar Alles over hoe Evernote app updates aan klanten levert.

• iPhone, iPad en iPod touch

Als je in aanmerking komt voor een nieuwe versie van Evernote ga je naar de Evernote app in de App Store en klik op Bijwerken.

Voor meer informatie over hoe Evernote app updates bij klanten aanlevert en welke klanten voor updates in aanmerking komen, ga je naar Alles over hoe Evernote app updates aan klanten levert.

• Android

Als je in aanmerking komt voor een nieuwe versie van Evernote ga je naar de Evernote app in de Play Store en klik op Bijwerken.

Voor meer informatie over hoe Evernote app updates bij klanten aanlevert en welke klanten voor updates in aanmerking komen, ga je naar Alles over hoe Evernote app updates aan klanten levert.

• Web

Evernote Web wordt automatisch bijgewerkt en beschikbaar gemaakt voor klanten in een georganiseerd uitrolschema.

Voor meer informatie over hoe Evernote app updates bij klanten aanlevert en welke klanten voor updates in aanmerking komen, ga je naar Alles over hoe Evernote app updates aan klanten levert.