Evernote voor Chromebook

< Vorige / Volgende >

Evernote voor Chromebook

Chromebook Optimalisatie

De Evernote Android app is geoptimaliseerd voor Chromebook apparaten, in laptop of tablet modus. Dit betekent dat meer van je content zichtbaar is in Startscherm, er duidelijkere en intuïtievere menu's zijn en dat de verbeterde layout in de app voor een gerichtere ervaring zorgt.

Alhoewel je Evernote ook in een webbrowser kan bedienen, biedt de Chromebook app een breder assortiment aan opties aan. Dit is inclusief:

• Open notities offline
  • Geluidsopname
  • Schetsen met een stylus
  • Wachtwoordbescherming

De nieuwste Evernote app voor Chromebook kan geïnstalleerd worden vanuit de Google Play Store en is beschikbaar vanaf Android 11+.

Opmerking: Gebruikers van Android 9 kunnen Evernote nog steeds gebruiken, maar ontvangen geen app updates meer. Om naar de nieuwe Evernote voor Android te updaten en ook de nieuw geoptimaliseerde verbeteringen te kunnen gebruiken, raden we aan dat je naar Android 11 update, indien mogelijk.

Sleutelwoorden:

• evernote voor chromebook
  • chromebook
  • laptop
  • android
  • geoptimaliseerd