Bekijk je Evernote app instellingen

< Vorige / Volgende >

Bekijk je Evernote app instellingen

Nieuw instellingen menu

Instellingen is waar je jouw computer en webvoorkeuren beheert, zoals:

• Agenda
  • Import mappen
  • Zijbalk
  • Notitieboek
  • Taken

Opmerking: Computer en webvoorkeuren zijn nog niet beschikbaar voor Evernote Teams klanten.

Bekijk jouw app instellingen

Je kan de instellingen op een Evernote computer app of webbrowser bekijken.

• Mac

De nieuwe Evernote voor Mac: Klik op de Instellingen knop (gereedschap) naast je naam bovenin het linker menu.

Oudere versie van Evernote voor Mac
    : Selecteer Evernote > Voorkeuren... in het menu.

• Windows

De nieuwe Evernote voor Windows: Klik op de Instellingen knop (gereedschap) naast je naam bovenin het linker menu.

Oudere versie van Evernote voor Windows:
    Selecteer Tools > Opties in het menu.

• Web

Klik op de Instellingen knop (gereedschap) naast je naam bovenin het linker menu.

Veelgestelde vragen

Waarom zie ik geen Instellingen knop in mijn Evernote Teams account?

Het instellingenscherm is niet beschikbaar in Evernote Teams accounts.

Sleutelwoorden:

• accountinformatie
  • account overzicht
  • accountinstellingen
  • app instellingen
  • factureren
  • login
  • veiligheid
  • instellingen
  • persoonlijke instellingen
  • voorkeuren
  • app voorkeuren