Bewerken van een gedeelde notitie

Bewerken van een gedeelde notitie
< Vorige / Volgende >

Bewerken van een gedeelde notitie

Wanneer iemand de notitie bewerkt, wordt het voor andere gebruikers geblokeerd.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik deze notitie bewerken?

  • Wacht tot de ander klaar is met bewerken en de notitie afgesloten heeft.
  • Neem contact op met degene die de notitie de bewerkt en vraag of de notitie afgesloten kan worden.

Hoe kan voorkomen dat ik een gedeelde notitie vergrendel?

Wanneer je klaar bent met het bewerken van een notitie sluit je de notitie dan zodat het beschikbaar is voor de volgende.

LANGUAGES_PRODUCT