Creëer ingebedde labels

< Vorige / Volgende >

Creëer ingebedde labels

Screenshot van ingebedde labels in de Labelweergave

Als je veel labels gebruikt in Evernote, kan je ze ordenen door ingebedde labels aan te maken. Ingebedde labels zijn labels die als sub-labels onder een hoofdlabel dienen. Met ingebedde labels is er een hoofdlabel en een of meer sublabels. Bijvoorbeeld, het hoofdlabel "Reizen" heeft verschillende sub-labels zoals "New York", "Parijs" en "Londen".

Opmerking: Ingebedde labels worden niet ondersteund in Evernote Teams.

Creëer ingebedde labels

Om een ingebed label aan te maken, volg je de instructies hieronder voor jouw besturingssysteem.

• Mac

1. Open de Labelweergave in het menu.
    2. Hang boven een label (het label dat je als hoofdlabel wil aanwijzen) en klik op de drie puntjes.
    3. Selecteer Maak sub-label....
    4. Voeg een naam toe voor het sub-label en klik op Maak aan.
  • Windows

1. Open de Labelweergave in het menu.
    2. Hang boven een label (het label dat je als hoofdlabel wil aanwijzen) en klik op de drie puntjes.
    3. Selecteer Maak sub-label....
    4. Voeg een naam toe voor het sub-label en klik op Maak aan.
  • iOS

1. Open de Labelweergave in het menu.
    2. Tik op de drie puntjes in de rechter bovenhoek en tik op Bewerk labels.
    3. Tik op de drie puntjes naast het label die je wil aanwijzen als sub-label en tik op Verplaats label.
    4. Selecteer een ander label waar je een sub-label onder wil hangen.
  • Android

1. Open de Labelweergave in het menu.
    2. Tik op de drie puntjes in de rechter bovenhoek en tik op Bewerk labels.
    3. Tik op de drie puntjes naast het label die je wil aanwijzen als sub-label en tik op Verplaats label.
    4. Selecteer een ander label waar je een sub-label onder wil hangen.
  • Web

1. Open de Labelweergave in het menu.
    2. Hang boven een label (het label dat je als hoofdlabel wil aanwijzen) en klik op de drie puntjes.
    3. Selecteer Maak sub-label....
    4. Voeg een naam toe voor het sub-label en klik op Maak aan.

Veelgestelde Vragen

Waar vind ik meer informatie over labels?

Ga naar Labels Overzicht voor meer informatie.

Hoe orden ik bestaande labels in een inbeddingsstructuur?

In de Labelweergave klik je op het label dat je als sub-label wil aanwijzen en sleep je het zodat het boven op een ander label terecht komt. Je kan ook je muis boven een label hangen dat je als sub-label wil aanwijzen, klik je op de drie puntjes, selecteer je Verplaats label... en selecteer je een ander label om het sub-label onder te plaatsen.

Sleutelwoorden:

• sub-label
  • hoofdlabel
  • sub-label
  • rangorde labels
  • label een notitie