Creëer labels en voeg ze aan notities toe

< Vorige / Volgende >

Creëer labels en voeg ze aan notities toe

Voeg een label toe aan een notitie

Met labels kan je sleutelwoorden aan je notities toevoegen, waardoor ze gemakkelijker te vinden zijn als je er veel hebt. Gebruik labels wanneer een notitie bij meer dan één categorie behoort of wanneer je resultaten in een notitieboek wil filteren op een bepaald sleutelwoord. Je kan labels ook gebruiken om notities te koppelen aan categorieën, herinneringen of locaties.

Opmerking: In Evernote Teams worden nieuw aangemaakte labels automatisch aan de doorzoekbare labelbibliotheek toegevoegd. Ze zijn dan ook meteen beschikbaar voor het hele team.

Voeg een label toe aan een notitie

Om een label aan te notitie toe te voegen, volg je de stappen hieronder voor jouw besturingssysteem.

• Mac

The new Evernote for Mac
    1. Klik op Voeg label toe (labels met + teken) onderin de notitie.
    2. Begin met typen om een bestaand label te selecteren of een nieuw label aan te maken.
    Older version of Evernote for Mac
    1. Selecteer klik om labels toe te voegen bovenin de notitie.
  • Windows

The new Evernote for Windows
    1. Klik op Voeg label toe (labels met + teken) onderin de notitie.
    2. Begin met typen om een bestaand label te selecteren of een nieuw label aan te maken.
    Older version of Evernote for Windows
    1. Selecteer Voeg label toe bovenin de notitie.
  • iPhone, iPad en iPod touch

The new Evernote for iOS
    1. Open de notitie
    2. Tik op de labelknop bovenin de notitie.
    3. Tik op een label om het op de notitie toe te passen of tik op Nieuw label om een nieuw label toe te voegen.
    Older version of Evernote for iOS
    1. Open de notitie en tik op de informatieknop (letter 'i').
    2. Tik op het plusteken (+) om een bestaand label toe te voegen of selecteer Voeg label toe om een nieuw label toe te voegen.
  • Android

The new Evernote for Android
    1. Open de notitie
    2. Tik op de labelknop bovenin de notitie.
    3. Tik op een label om het op de notitie toe te passen of tik op Nieuw label om een nieuw label toe te voegen.
    Older version of Evernote for Android
    1. Open de notitie en tik op de informatieknop (letter 'i').
    2. Selecteer Voeg label toe om een nieuw label toe te voegen.
  • Web

De vernieuwde Evernote Web

1. Klik op Voeg label toe (labels met + teken) onderin de notitie.
    2. Begin met typen om een bestaand label te selecteren of een nieuw label aan te maken.

Oudere versie van Evernote Web

1. Klik op Nieuw label... bovenin de notitie en voer je label(s) in, of selecteer een bestaand label.

Maak een label aan in het menu

Je kan ook labels aanmaken en bekijken in het menu. Er zijn verschillende manieren om dat te doen.

• Mac

• Hang met je muis boven Labels en klik op het + teken in het menu.
    • In het menu klik je op Labels en klik je op de Maak nieuw label aan knop in de rechter bovenhoek (label met + teken).
    • Gebruik Ctrl + Cmd + T op je toetsenbord.
  • Windows

• Hang met je muis boven Labels en klik op het + teken in het menu.
    • In het menu klik je op Labels en klik je op de Maak nieuw label aan knop in de rechter bovenhoek (label met + teken).
    • Gebruik Ctrl + Alt + T op je toetsenbord.
  • iPhone, iPad en iPod touch

1. Tik op de drie lijntjes links onderin om het menu te openen.
    2. Tik op Labels om de Labelweergave te openen.
    3. Klik op de Maak nieuw label aan knop in de rechter bovenhoek (label met + teken).
  • Android

1. Tik op de drie lijntjes links onderin om het menu te openen.
    2. Tik op Labels om de Labelweergave te openen.
    3. Klik op de Maak nieuw label aan knop in de rechter bovenhoek (label met + teken).
  • Web

• Hang met je muis boven Labels en klik op het + teken in het menu.
    • In het menu klik je op Labels en klik je op de Maak nieuw label aan knop in de rechter bovenhoek (label met + teken).

Veelgestelde Vragen

Waar vind ik meer informatie over labels?

Ga naar Labels Overzicht voor meer informatie.

Sleutelwoorden:

• pas een label toe
  • voeg een label toe
  • voeg label toe
  • labels
  • label een notitie