Controleer je e-mailadres met Evernote

< Vorige / Volgende >

Controleer je e-mailadres met Evernote

Er zijn een paar scenario's waarbij Evernote kan vragen of je het e-mailadres van je account wil bevestigen. Dit zijn een paar van die scenario's:

• Wanneer je jouw wachtwoord wil herstellen
  • Wanneer je op een nieuw apparaat, land of tijdszone inlogt
  • Wanneer je een notitie voor de eerste keer per mail deelt
  • Wanneer je single sign-on instelt (alleen Teams)

Als je een van deze e-mails van Evernote ontvangen hebt, klik dan binnen 30 minuten op de link om je account te verifiëren.

Als je geen van deze acties zelf ondernomen hebt, of verdachte activiteiten waarneemt of denkt waar te nemen binnen je Evernote account, ga dan naar Wat moet je doen als je vermoedt dat er ongewenste toegang tot je Evernote account plaats gevonden heeft voor meer informatie over het beveiligen van je account.

Veelgestelde vragen

Moet ik mijn e-mailadres verfiëren?

Ja. Als je een verificatieverzoek per mail ontvangt van Evernote, wordt je account tijdelijk geblokkeerd totdat je jouw e-mailadres geverifieerd hebt.

Hoe weet ik of de e-mail van Evernote echt is?

Elke e-mail die door Evernote verstuurd wordt, is cryptografisch ondertekend en vanuit IP adressen verstuurd is dat wij publiceren. Ga naar Hoe bepaal ik of een e-mail van Evernote echt is voor een volledige lijst met Evernote e-mailadressen.

Wat kan ik doen als ik geen actie ondernomen heb waardoor er een verificatiemail gestuurd wordt?

Als je verdachte activiteiten waarneemt of denkt waar te nemen binnen je Evernote account, ga dan naar Wat moet je doen als je vermoedt dat er ongewenste toegang tot je Evernote account plaats gevonden heeft voor meer informatie over het beveiligen van je account.